H Hld Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 GIGABYTE GeForce RTX 4080 AORUS MASTER 16GB GDDR6X 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Amazon.com.tr İkisi arasında tercih yapmak isterseniz hangisini alırsınız? Forumdaki öneriler ile PNY olanı aldım fakat Gigabyte indirime girince aklım karıştı. PNY iade edip Gigabyte alsam mı diye düşünüyorum. Performans, kalite, soğutma vs. hangisi daha mantıklı olur? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2023
GIGABYTE GeForce RTX 4080 AORUS MASTER 16GB GDDR6X 256Bit NVIDIA Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Amazon.com.tr İkisi arasında tercih yapmak isterseniz hangisini alırsınız? Forumdaki öneriler ile PNY olanı aldım fakat Gigabyte indirime girince aklım karıştı. PNY iade edip Gigabyte alsam mı diye düşünüyorum. Performans, kalite, soğutma vs. hangisi daha mantıklı olur?
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.834 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 29 Temmuz 2023 #2 PNY olan model de iyi soğutur gerek yok diğerine.