C codWarzone Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 534 31 Ağustos 2021 #1 Merhaba bu ürünü. ASUS TUF Gaming X570 Plus Wi-Fi anakart Asus Tuf Gaming X570-Plus (Wi-Fi) AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com birlikte kullanıyorum. MHz değerlerini artırarak daha fazla FPS almak için OC yapabilir miyim? Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Merhaba bu ürünü. ASUS TUF Gaming X570 Plus Wi-Fi anakart Asus Tuf Gaming X570-Plus (Wi-Fi) AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com birlikte kullanıyorum. MHz değerlerini artırarak daha fazla FPS almak için OC yapabilir miyim? Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
C codWarzone Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 534 31 Ağustos 2021 #3 Pienia dedi: İşlemcin nedir? Genişletmek için tıkla... R9 5900X CPU 3070 Ti GPU.
P Pienia Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 75 31 Ağustos 2021 #4 codWarzone dedi: R9 5900X CPU 3070 Ti GPU. Genişletmek için tıkla... Thaiphoon Burner'dan RAM çipine bakabilir misin? Genellikle o RAM'leri okuyamıyor ama yine de bir bak. Evet diğer konulara baktım da yazmıyormuş. Çipini tam bilemediğim için bir değer veremeyeceğim. Ne versem yalan.
codWarzone dedi: R9 5900X CPU 3070 Ti GPU. Genişletmek için tıkla... Thaiphoon Burner'dan RAM çipine bakabilir misin? Genellikle o RAM'leri okuyamıyor ama yine de bir bak. Evet diğer konulara baktım da yazmıyormuş. Çipini tam bilemediğim için bir değer veremeyeceğim. Ne versem yalan.
C codWarzone Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 534 31 Ağustos 2021 #5 Pienia dedi: Thaiphoon Burner'dan RAM çipine bakabilir misin? Genellikle o RAM'leri okuyamıyor ama yine de bir bak. Evet diğer konulara baktım da yazmıyormuş. Çipini tam bilemediğim için bir değer veremeyeceğim. Ne versem yalan. Genişletmek için tıkla... Evet yaptım okumadı. Ne yapabilirim peki?
Pienia dedi: Thaiphoon Burner'dan RAM çipine bakabilir misin? Genellikle o RAM'leri okuyamıyor ama yine de bir bak. Evet diğer konulara baktım da yazmıyormuş. Çipini tam bilemediğim için bir değer veremeyeceğim. Ne versem yalan. Genişletmek için tıkla... Evet yaptım okumadı. Ne yapabilirim peki?
P Pienia Picopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 75 31 Ağustos 2021 #6 codWarzone dedi: Evet yaptım okumadı. Ne yapabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Bir çip değerini deneyip sistemin açılıp açılmadığına bakabilirsiniz.
codWarzone dedi: Evet yaptım okumadı. Ne yapabilirim peki? Genişletmek için tıkla... Bir çip değerini deneyip sistemin açılıp açılmadığına bakabilirsiniz.
C codWarzone Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 534 31 Ağustos 2021 #7 Pienia dedi: Bir çip değerini deneyip sistemin açılıp açılmadığına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç yapmadım. Çip değeri nedir/nereden değişir/nasıl yapılır? Fikrim yok
Pienia dedi: Bir çip değerini deneyip sistemin açılıp açılmadığına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha önce hiç yapmadım. Çip değeri nedir/nereden değişir/nasıl yapılır? Fikrim yok