Arkadaşlar ikisi arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Soğutma vs açısından aralarında 5K gibi bir fark var değer mi sizce? (PNY) daha pahalı. Teşekkürler.
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.
www.gaming.gen.tr
@Msoykanyan Senin bahsettiğin ekran kartları ne kadar iyi emin değilim. Ancak çok tercih edildiklerinden şüpheliyim. Çok tercih edilseler kulağımıza gelirdi.
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.
www.gaming.gen.tr
@Msoykanyan Senin bahsettiğin ekran kartları ne kadar iyi emin değilim. Ancak çok tercih edildiklerinden şüpheliyim. Çok tercih edilseler kulağımıza gelirdi.
Bende tam emin değilim ama xlr8 i yabancı forumlarda baya övmüşlet bir de kk na peşin 6 taksit konusu önemli benim için attığınız galaxta maalesef bu yok yaklasık 6k ekstra ücret koyuyor
Bende tam emin değilim ama XLR8'i yabancı forumlarda bayağı övmüşlet bir de kkna peşin 6 taksit konusu önemli benim için attığınız Galax'ta maalesef bu yok yaklasık 6K ekstra ücret koyuyor