Charles Bronson Kilopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 203 10 Kasım 2021 #11 Zikkeci dedi: Desene pisi pisine aldik gitti paracıklar ısinma sorunu var mı sizde? Genişletmek için tıkla... 4.0 anakarta geçtiğinde SSD vadettiği hızı verecektir. 3.0 anakartta hız bu kadar. Sıcaklık şuan için 40 derece, yaz aylarında ısınma olursa Heatsink alıp takarım diye düşünüyorum.
Zikkeci dedi: Desene pisi pisine aldik gitti paracıklar ısinma sorunu var mı sizde? Genişletmek için tıkla... 4.0 anakarta geçtiğinde SSD vadettiği hızı verecektir. 3.0 anakartta hız bu kadar. Sıcaklık şuan için 40 derece, yaz aylarında ısınma olursa Heatsink alıp takarım diye düşünüyorum.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 10 Kasım 2021 #12 Charles Bronson dedi: Sıcaklık şuan için 40 derece, yaz aylarında ısınma olursa Heatsink alıp takarım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Boşta 40 derece Heatsink olmadan performanslı bir M.2 SSD için gayet güzel.
Charles Bronson dedi: Sıcaklık şuan için 40 derece, yaz aylarında ısınma olursa Heatsink alıp takarım diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Boşta 40 derece Heatsink olmadan performanslı bir M.2 SSD için gayet güzel.
Zikkeci Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 2.059 Çözümler 1 10 Kasım 2021 #13 FantastikTürk dedi: Boşta 40 derece heatsink olmadan performanslı bir M.2 SSD için gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Umarım üzmez verdik siparişi.
FantastikTürk dedi: Boşta 40 derece heatsink olmadan performanslı bir M.2 SSD için gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Umarım üzmez verdik siparişi.