Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.500 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #1 Diğer Kingston belleğimde Samsung-B die olarak gösteriyor ama burada göremiyorum. Sebebi nedir?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.754 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2022 #2 PNY RAM'lerin SPD'leri kaydedilmemiş oluyor çoğunlukla. Çipin ne olduğunu anca OC yaptığında verdiği tepkiden anlayabilirsin.
PNY RAM'lerin SPD'leri kaydedilmemiş oluyor çoğunlukla. Çipin ne olduğunu anca OC yaptığında verdiği tepkiden anlayabilirsin.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.500 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #3 BerkayZ87 dedi: PNY RAM'lerin SPD'leri kaydedilmemiş oluyor çoğunlukla. Çipin ne olduğunu anca OC yaptığında verdiği tepkiden anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... XMP üstüne pek fazla çıkmayı düşünmüyorum zaten. Kullanılan çipler kaliteli mi değil mi onu merak etmiştim. Teşekkürler.
BerkayZ87 dedi: PNY RAM'lerin SPD'leri kaydedilmemiş oluyor çoğunlukla. Çipin ne olduğunu anca OC yaptığında verdiği tepkiden anlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... XMP üstüne pek fazla çıkmayı düşünmüyorum zaten. Kullanılan çipler kaliteli mi değil mi onu merak etmiştim. Teşekkürler.