Normalde 7000-7500 TL civarına satılıyordu ve en önemlisi taksit avantajı yoktu. Şimdi taksit açılmış ve 6 taksit 0 faiz var.
Değil. Önemli olan ihtiyaçlar. Sen fizikseli rahatça okuyorsan sorun yok zaten.Tamamen heves işi. Böyle bir eReader aldım. Birkaç sayfa çevirdim. Sonra bir daha yüzüne bakmadan sattım. Zaten cihaza para vermişim. Bi de içindeki kitaplara mı para vereceğim? Hayır bir de fiziksel kitapları almak daha mantıklı geliyor böyle durumlarda.
Anladım. Demek ki hedef kitle senin gibiler. Beni tatmin etmemişti. Benim aldığım modelde sanırım PDF yüklenmiyordu. Pek araştırmadan almıştım.Değil. Önemli olan ihtiyaçlar. Sen fizikseli rahatça okuyorsan sorun yok zaten.
Benim gözlerim fiziksel kitaplarda sıkıntı yaşıyor. Fontlar küçük geldiği için gözüm ve başım ağrıyor. Ayriyetten ışık sıkıntısı oluyor. Taşınabilirlik de ayrı bir mevzu. Kitapları genelde herkes PDF veya EPUB indiriyor. Para verenler tek ABD ve AB ülkesinde yaşayanlar.
Ben kitap okuyan birisi değildim ve yine fiziksel denemiştim olmuyordu. Xiaomi tabletime kitap uygulaması indirdim ve okumayı bırakamadım. En sonunda Kindle'a sahibim. Bu olmasa okuyamam. Mesela dışarı çıkarken de alıyorum mis gibi okuyorum...
Evet. Dünyada milyonlarca kullanıcısı olan bir alet yani boş değil. Şarjı 1-2 ay gidiyor rahat... binlerce kitabı 150 gramlık alette taşıyabilmek lüks yani bir yandan. Eğer ki fiziki şekilde okuyabilseydim rahatça bende belki mesafeli olabilirdim. Maalesef yazılar çok küçük geliyor...Anladım. Demek ki hedef kitle senin gibiler. Beni tatmin etmemişti. Benim aldığım modelde sanırım PDF yüklenmiyordu. Pek araştırmadan almıştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.