Ricky Quaresma Picopat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Normalde uçak moduna alır bırakırım telefonu idareye, müdür yardımcısı kapat dedi usul usul telefonu kapattım. Çıkışta telefonu aldım açamadım, şarja takıyorum açılmıyor, Power tuşuna basıyorum açılmıyor. Yardım edebilir misiniz?
Normalde uçak moduna alır bırakırım telefonu idareye, müdür yardımcısı kapat dedi usul usul telefonu kapattım. Çıkışta telefonu aldım açamadım, şarja takıyorum açılmıyor, Power tuşuna basıyorum açılmıyor. Yardım edebilir misiniz?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 9 Mayıs 2024 #11 Ricky Quaresma dedi: Kanka elimdeki telefon oyun bile açmaz çok sıkıntı etmiyorum güzel bir sistemim var zaten telefonu çok umursamam. Genişletmek için tıkla... A04s de o halli bir cihaz neredeyse. Ama C40'dan daha iyi tabii. Artı 0 Eksi
Ricky Quaresma dedi: Kanka elimdeki telefon oyun bile açmaz çok sıkıntı etmiyorum güzel bir sistemim var zaten telefonu çok umursamam. Genişletmek için tıkla... A04s de o halli bir cihaz neredeyse. Ama C40'dan daha iyi tabii.