POCO C40 Custom ROM önerisi

infklasee

Decapat
Daha fazla  
Elimde şu an kullanmadığım bir POCO C40 var ve bu cihaz arayüzde bile kasıyor. Eğlence amaçlı kuracağım Custom ROM lakin brick olsun istemiyorum o yüzden sizlerden yardım istiyorum. Ben bu cihaza Custom ROM kurarken neler yapmalıyım ve Custom ROM yok ise bu cihaza GSI ROM kurarken ne yapmalıyım? İlk defa kuracağım onun için detay vererek anlatır iseniz çok iyi olur.

Elimde şu an kullanmadığım bir POCO C40 var ve bu cihaz arayüzde bile kasıyor. Eğlence amaçlı kuracağım Custom ROM lakin brick olsun istemiyorum o yüzden sizlerden yardım istiyorum. Ben bu cihaza Custom ROM kurarken neler yapmalıyım ve Custom ROM yok ise bu cihaza GSI ROM kurarken ne yapmalıyım? İlk defa kuracağım onun için detay vererek anlatır iseniz çok iyi olur.

GSI kurma Custom ROM olarak official ROM'lardan şaşmamak gerekiyor crDroid linage gibi birkaç alternatif var sitelerine veya GitHub sayfasına bakabilirsin.

GSI kurma Custom ROM olarak official ROM'lardan şaşmamak gerekiyor crDroid linage gibi birkaç alternatif var sitelerine veya GitHub sayfasına bakabilirsin.

Ben bu cihaz için araştırdım lakin official ROM yok Custom ROM diye biliyorum ben siz bulursanız atabilir misiniz?

@Heribert Yavuz hocam bir el atar mısınız konuya.

Son düzenleme:
Bootloader açıp TWRP ile kuruyorsun işte gayet basit YouTube üzerinde yüzlerce rehberi var.

POCO C40'ın işlemcisi jlq gibi bir şeydi onun ne TWRP dosyası var ne de Custom ROM desteği fakat bir forumda gördüm lakin yazılar İngilizce Türkçeye çevirdim bende onunla kuracağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı