POCO C40 LDAC Özelliğini Uygulamıyor

Bu hafta içerisinde POCO C40 telefonuma Realme Air Buds 6 Pro model bir Bluetooth kulaklık aldım. Kulaklığın LDAC teknolojisi desteklediğini bildiğim için almıştım, yüksek kalitede müzik dinlemek istiyorum, ama maalesef telefonun geliştirici seçeneklerinde LDAC kodlayıcısını seçtiğimde ayarları arkaya alıp geri döndüğümde AAC'ye dönüyor. Bluetooth cihazlar ayarlarına girdiğimde de kulaklık AAC özelliğini gösteriyor. Telefonumun LDAC teknolojisi destekleyip desteklemediğini bilmiyorum internette bununla ilgili bir yazı ya da bilgilendirici metin bulamadım ama, geliştirici seçeneklerinde LDAC kodlayıcısını görebilip tıklayabilmem bana bu konuda desteklediği kanaatine ulaşmama sebep oldu, ama tabii doğal olarak emin değilim bu kanaatimden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ayrıntı verdiğini bildiğim bir siteye göre maalesef bu özellik yok görünüyor. Audio codecs kısmında yazanlar arasında yok. Geliştirici seçeneklerinde olmasına bir şey diyemem.

Galiba yeni bir telefon almam gerek ): Teşekkürler aydınlatmanız için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…