POCO F2 Pro ısınıyor ve şarjı çabuk bitiyor

Mr. Arslan

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar. Öncelikle hepinize iyi forumlar. Yaklaşık 1 aydır FIFA Mobile oyuyorum. Eskiden hiçbir problem yoktu telefonum buz gibi çalışıyordu. Son birkaç gündür oyuna girdiğimde telefonum ciddi şekilde ısınıyor ve şarjı eskisinden hızlı bitiyor. Sadece FIFA Mobile için geçerli değil grafikleri kötü olan oyunlarda da böyle. Problemin kaynağı nedir ve problemi nasıl çözebiliriz? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen güncelleme aldıysan xiaomi yapar oyle şeyler. telefonu sıfırla düzelir.( imei atılıysa imei silinir recoveryden sıfırla)

Yazılım güncelleştirmesi yaptın mı 1-2 gün içerisinde?
Bir güncelleme indirip kurmadım ancak telefon otomatik olarak MIUI güncellemelerini kuruyor geceleri. Ayarlarını o şekilde yapmıştım kurulumda. En son ne zaman güncellendiği bulmaya çalıştım ama bulamadım malesef.

Aynen benim de öyleydi 12.5.7 yapınca düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kendi kendine güncelleme yaptıysa ondan dolayı olabilir zira 12.5.1'de buz gibi çalışan X3 PRO telefonum 12.5.3'e güncellediğimden beri ısınıyor. MIUI gerçekten yazılım konusunda kötü.
Ne kadar ekmek o kadar köfte hocam. En iyi donanımı en ucuz fiyata satıyorlar yazılım desteği 0. MIUI 12.5.5 sürümündeyim şuan. Dediğiniz gibi sürümle alakalıysa yazıklar olsun gerçekten. 2 senedir hiç pişman etmemişti beni ama son günlerde cidden üzüyor.

Aldıktan sonra ROM'una hiç dokunamadım. Muhtemelen Global ROM'dur. Nereden bakabilirim?
"Telefon Hakkında" sekmesine girip 12.5.5 yazan yerin orada (RJUTRXM) gibisinden bir şey yazar. Orada TRXM yerine MIXM yazıyorsa Global ROM, TRXM yazıyorsa TR ROM'u yüklüdür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…