POCO F3 ekran Hz'i otomatik düşüyor

Soldier_Boy

Decapat
Merhaba, normalde düşmüyor ama PUBG'ye girdikten 1-2 dk sonra kendini 60 Hz yapıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam parlaklık ile bir sorumum yok PUBG dışındaki her şeyde 120Hz ama PUBG'ye girip 1-2 dk oynayınca 60Hz ayarlıyor kendini.
Adaptif parlaklık demişim kusura bakma Adaptif tazeleme hızı yazacaktım. Bazı telefonlarda ek ayar olarak geliyor bazı telefonlarda zorunlu olarak geliyor. Sanırım sende zorunlu. Örnek veriyorum S21 uygulamaya göre tazeleme hızı yaparken S21FE her uygulamada aynı tazeleme hızını kullanıyor. S21 adaptif tazeleme hızını kullanıyor S21FE ise kullanmıyor. Bu ayar sendeki telefonda kapatılabiliyor mu bilmiyorum. Uygulamaya özel tazeleme hızı ayarı illa vardır kurcala biraz ekran ayarları kısmını.

Tamam hocam bakayım.

Hocam internette setedit üzerinden yapılan şeyleri yaptım ama gene oyuna girdiğim anda 60Hz yapıyor;(

Son düzenleme:
Tamam hocam bakayım.

Hocam internette setedit üzerinden yapılan şeyleri yaptım ama gene oyuna girdiğim anda 60Hz yapıyor;(

Hocam setedit üzerinden peak Refresh rate ayarını değiştirdinizmi, değiştirdiyseniz ne yaptınız?

MIUI.....

YouTube ve bazı oyunları MIUI kendiliğinden sabitliyor. GameTurbo, joyose, optimizasyon v.s v.s.....

Root ile kolayca kaldırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…