POCO F3 mü, F2 Pro mu?

dgkn.95

Megapat
Yer
İstanbul/Tuzla
Daha fazla  
Çok kararsız kaldım F3 mü alsam F2 Pro mu? Ayrıca S20 FE Snapdragon modelini çok öneriyorlar kafamı karıştırdı iyice. X3, X3 Pro da olabilir. Ne önerirsiniz?

Aynı fiyata Samsung yerine Xiaomi marka bir cihaz almak mantıksızlık olur.

Neden peki? Birde şöyle bir durum var F2 Pro 8/256 olan sürümü 4000 TL'ye alabiliyorum şuan. F3 sıkıntılıymış, S20 FE de pahalı diğerlerine göre.

Neden peki? Bir de şöyle bir durum var F2 Pro 8/256 olan sürümü 4000 TL'ye alabiliyorum şu an. F3 sıkıntılıymış, S20 FE de pahalı diğerlerine göre.

F2 Pro'yu kaçak alacaksınız sanırım. O, daha da sıkıntı. Garanti yok, muhatap yok, satışı zor. Samsung'da parça kalitesi, sensör - ekran kalitesi olarak POCO'ya nazaran çok daha kaliteli. Yazılım farkından bahsetmiyorum bile!

Global sürüm işte. Benim de S20 FE hoşuma gitti ama pahalı işte. Neyse yapacak bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ben gidip mağazadan almıyorum arkadaşın dediği gibi global sürüm alıyorum. F2 Pro 256 GB 4000 TL'ye aldım şuan. Normalde 7300 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…