POCO F3 orijinal stok ROM

Furkankctppp

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, ben geçen hafta yurt dışı POCO F3 aldım cihaz normalde açılırken POCO yazısı ile açılıyor YouTube inceleme videosunda gördüm ama benim cihaz Redmi yazısı ile açılıyor. Biraz araştırdım telefoncu IMEI atarken farklı bir ROM atmış telefona diye yorumlar geldi. Ben de sistem güncellemesi üzerinden baktım Redmi Note 10 Pro'nun yazılımı atılmış sanki. SS aldım atacağım buraya.

2. sorum cihaz çok zor şarj oluyor, tam şarj etmesi 3 saati buluyor. 33W orijinal şarj ile telefonu şarj edince seri şarj ediliyor diyor. Bir de 15W orijinal şarj aleti ile denedim onda da hızlı şarj oluyor diyor ama dediğim gibi çok zor şarj oluyor. Bu hızlı şarj konusu yazılımdan kaynaklı olabileceğini öğrendim bir daha sormak istiyorum, cihaza orijinal stok ROM attırsam şarj sorunu düzelir mi sizce? Yardımcı olursanız sevinirim.

Yurt dışından almısşınız, muhtemelen Redmi K40'dır, açılış animasyonundaki yazı normal, bu konuda endişe etmenize gerek yok ancak 33W'ın 3 saatte doldurması anormal, farklı kablo kullanmayı denediniz mi?

Şu videoya da bir bakının:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hem 2 Farklı Şarj aleti denedim Hemde bu videodaki ayarları Yaptım Sonuç Aynı bide Telefonu Kapatıp şarja takınca Tam dolmuyor mesela gece takıyorum sabah %94 de kalmış Oluyor Açınca Hemen %100 Oluyor

Onu nasıl becermişler Note 10 Pro ROM'unu F3 atmayı her neyse. Cihaza TWRP kurup IMEI yedeğini alın orijinal F3 ROM'unu kurun.

Twrp kurmak için Bilgisayar yok Başka Bir Cihaz Yardımıyla atılıyormuş Galiba Twrp bu uygulama sayesinde Otg Bağlantısı ile ama Bende Sürekli Failed Hatası Veriyor Tam yükleme yaparken

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bootloader kilidi açıkmı.

Bu OrangeFox Telefon üzerinden Atılır mı Söylediğim uygulama sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…