pyrzab Femtopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 14 Ekim 2024 #1 Hocalarım sizce POCO'nun hangi modelini alsam F3 mü yoksa F4 mü yoksa başka model mi?
Karl Tanner Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 538 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2024 #2 F3 kullanan arkadaşlarım var hala iş görüyor. Ama ben şahsen F4 alırdım.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.058 Çözümler 6 14 Ekim 2024 #3 Yurt dışı X6Pro.
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Ekim 2024 #4 pyrzab dedi: Hocalarım sizce POCO'nun hangi modelini alsam F3 mü yoksa F4 mü yoksa başka model mi? Genişletmek için tıkla... Bütçen ne kadar. Karl Tanner dedi: F3 kullanan arkadaşlarım var hala iş görüyor. Ama ben şahsen F4 alırdım. Genişletmek için tıkla... Aynen.
pyrzab dedi: Hocalarım sizce POCO'nun hangi modelini alsam F3 mü yoksa F4 mü yoksa başka model mi? Genişletmek için tıkla... Bütçen ne kadar. Karl Tanner dedi: F3 kullanan arkadaşlarım var hala iş görüyor. Ama ben şahsen F4 alırdım. Genişletmek için tıkla... Aynen.
pyrzab Femtopat Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 90 14 Ekim 2024 #5 VakumBalığı dedi: Bütçen ne kadar. - Genişletmek için tıkla... 5000 gibi bir sayı söyleyebilirim ama artırabilirimde
VakumBalığı dedi: Bütçen ne kadar. - Genişletmek için tıkla... 5000 gibi bir sayı söyleyebilirim ama artırabilirimde
VakumBalığı Decipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 1.391 Çözümler 2 Yer Türkiye Cumhuriyeti 14 Ekim 2024 #6 pyrzab dedi: 5000 gibi bir sayı söyleyebilirim ama artırabilirimde Genişletmek için tıkla... Çıkabilirsen F5 öneririm yoksa F4 al.
pyrzab dedi: 5000 gibi bir sayı söyleyebilirim ama artırabilirimde Genişletmek için tıkla... Çıkabilirsen F5 öneririm yoksa F4 al.
gofi Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 154 15 Ekim 2024 #7 pyrzab dedi: 5000 gibi bir sayı söyleyebilirim ama artırabilirimde. Genişletmek için tıkla... Bizzat F4 kullanıyorum çok ısınıyor ve arayüzü çok buglu.
pyrzab dedi: 5000 gibi bir sayı söyleyebilirim ama artırabilirimde. Genişletmek için tıkla... Bizzat F4 kullanıyorum çok ısınıyor ve arayüzü çok buglu.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #8 gofi dedi: Bizzat F4 kullanıyorum çok ısınıyor ve arayüzü çok buglu. Genişletmek için tıkla... İki sorunda direkt adı POCO olan cihazların hepsinde var maalesef. KS POCO alacaksa görmüştür bu sorunları herhalde.
gofi dedi: Bizzat F4 kullanıyorum çok ısınıyor ve arayüzü çok buglu. Genişletmek için tıkla... İki sorunda direkt adı POCO olan cihazların hepsinde var maalesef. KS POCO alacaksa görmüştür bu sorunları herhalde.
gofi Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 154 15 Ekim 2024 #9 GucukBey dedi: İki sorunda direkt adı POCO olan cihazların hepsinde var maalesef. Ks POCO alacaksa görmüştür bu sorunları herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet HyperOS for POCO ve MIUI for POCO çok buglu bir arayüz. Ama normal HyperOS ve MIUI de böyle sorunlar pek olmuyor.
GucukBey dedi: İki sorunda direkt adı POCO olan cihazların hepsinde var maalesef. Ks POCO alacaksa görmüştür bu sorunları herhalde. Genişletmek için tıkla... Evet HyperOS for POCO ve MIUI for POCO çok buglu bir arayüz. Ama normal HyperOS ve MIUI de böyle sorunlar pek olmuyor.
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2024 #10 gofi dedi: Evet HyperOS for POCO ve MIUI for POCO çok buglu bir arayüz. Ama normal HyperOS ve MIUI de böyle sorunlar pek olmuyor. Genişletmek için tıkla... Normaldede optimizasyonu kötü bir yazılım HyperOS. Yine de mi serisinde bu kadar kötü değil. POCO ve Redmi serisi, özwllikle POCO serisi resmen rezalet bir yazılımla uğraşıyor.
gofi dedi: Evet HyperOS for POCO ve MIUI for POCO çok buglu bir arayüz. Ama normal HyperOS ve MIUI de böyle sorunlar pek olmuyor. Genişletmek için tıkla... Normaldede optimizasyonu kötü bir yazılım HyperOS. Yine de mi serisinde bu kadar kötü değil. POCO ve Redmi serisi, özwllikle POCO serisi resmen rezalet bir yazılımla uğraşıyor.