POCO F4 GT almak ne kadar mantıklı?

Technoslayer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba POCO F4 GT almak sizce ne kadar mantıklı ₺18.000 vermeye değer midir?

S22 varken alınacak bir model değil.

Evet ama fiyat olarak bu daha uygun gibi görünüyor ayrıca Xiaomi'yi hiçbir şeye değişmem Samsung hiç sevmiyorum. Samsung sevseydim neyse de ne yazık ki sevmiyorum ve sanırım çabuk kırılıyorlar çabuk bozuluyorlar anladığım kadarıyla.

Samsung çabuk bozulan bir marka değil. Bu konuda Android tarafında en iyi marka. Kırılma noktasında da diğer telefonlarda hangi koruma camı varsa Samsung'da aynısını kullanıyor. Kırılmalarda şans da önemli bir faktör.

Peki neden illa S22'yi tavsiye ettiniz POCO F4 GT'nin artı ve eksi tarafları nelerdir? Bu bağlamda?

Kamera olarak daha iyi. İkisinde de aynı işlemci var. Güncelleme desteği S22'nin daha iyi. Fiyat olarak da 3000 TL daha ucuz s22.

Peki bunun S22 ultrası ile arasındaki fark nedir ve neden S22 ve S22 ultrada ₺10.000 fark var?

Merhaba POCO F4 GT almak sizce ne kadar mantıklı ₺18.000 vermeye değer midir?

Hocam POCO F4 GT gayet güzel bir telefon fakat 395ppi ve kamerasında OIS olmaması büyük eksiklik. Ayrıca 2 yıl Android güncellemesi verecekler diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam POCO F4 GT gayet güzel bir telefon fakat 395ppi ve kamerasında OIS olmaması büyük eksiklik. Ayrıca 2 yıl Android güncellemesi verecekler diye biliyorum.

Telefonun incelemesine ve kamerasındaki gereksiz hassasiyeti fark ettim fakat sizin düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum siz olsaydınız alır mıydınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…