Evet ama fiyat olarak bu daha uygun gibi görünüyor ayrıca Xiaomi'yi hiçbir şeye değişmem Samsung hiç sevmiyorum. Samsung sevseydim neyse de ne yazık ki sevmiyorum ve sanırım çabuk kırılıyorlar çabuk bozuluyorlar anladığım kadarıyla.
Samsung çabuk bozulan bir marka değil. Bu konuda Android tarafında en iyi marka. Kırılma noktasında da diğer telefonlarda hangi koruma camı varsa Samsung'da aynısını kullanıyor. Kırılmalarda şans da önemli bir faktör.
Samsung çabuk bozulan bir marka değil. Bu konuda Android tarafında en iyi marka. Kırılma noktasında da diğer telefonlarda hangi koruma camı varsa Samsung'da aynısını kullanıyor. Kırılmalarda şans da önemli bir faktör.
Hocam POCO F4 GT gayet güzel bir telefon fakat 395ppi ve kamerasında OIS olmaması büyük eksiklik. Ayrıca 2 yıl Android güncellemesi verecekler diye biliyorum.
Hocam POCO F4 GT gayet güzel bir telefon fakat 395ppi ve kamerasında OIS olmaması büyük eksiklik. Ayrıca 2 yıl Android güncellemesi verecekler diye biliyorum.
Telefonun incelemesine ve kamerasındaki gereksiz hassasiyeti fark ettim fakat sizin düşüncelerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum siz olsaydınız alır mıydınız?