Yiğitler Centipat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 160 9 Kasım 2022 #1 Bu iki cihaz arasında kaldım. Bütçem 13-14 civarı ikisinin de özellikleri çok kararsız bıraktırdı sizce hangisini almalı?
Bu iki cihaz arasında kaldım. Bütçem 13-14 civarı ikisinin de özellikleri çok kararsız bıraktırdı sizce hangisini almalı?
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 İlla POCO mu olmak zorunda? Samsung S21 alabilirsiniz. Guzel cihazdir, MIUI sizi cildirtir.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 9 Kasım 2022 #3 Bence POCO alma. Xiaomi var Oppo var. Onlar daha iyi.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.367 Makaleler 8 Çözümler 180 9 Kasım 2022 #4 Grandfather dedi: Bence POCO alma. Xiaomi var Oppo var. Onlar daha iyi. Genişletmek için tıkla... POCO'nun Xiaomi'nin yan kuruluşu olduğunu bilmiyorsun sanırım.
Grandfather dedi: Bence POCO alma. Xiaomi var Oppo var. Onlar daha iyi. Genişletmek için tıkla... POCO'nun Xiaomi'nin yan kuruluşu olduğunu bilmiyorsun sanırım.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 9 Kasım 2022 #5 XPLSG dedi: POCO'nun Xiaomi'nin yan kuruluşu olduğunu bilmiyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum. Kendi açımdan söylüyorum. Ben olsam POCO almam.
XPLSG dedi: POCO'nun Xiaomi'nin yan kuruluşu olduğunu bilmiyorsun sanırım. Genişletmek için tıkla... Bunu biliyorum. Kendi açımdan söylüyorum. Ben olsam POCO almam.
Yiğitler Centipat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 160 10 Kasım 2022 #6 Grandfather dedi: Bence POCO alma. Xiaomi var Oppo var. Onlar daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aslında Oppo iyi ama Oppo'nun örnek verecek olursak F4 benzeri güçlü telefonu var mı? Umut Nas dedi: İlla POCO mu olmak zorunda? Samsung S21 alabilirsiniz. Guzel cihazdir, MIUI sizi cildirtir. Genişletmek için tıkla... S21 işlemcisi sanki biraz sıkıntı bir de son zamanlarda çok arttı. Son düzenleme: 10 Kasım 2022
Grandfather dedi: Bence POCO alma. Xiaomi var Oppo var. Onlar daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aslında Oppo iyi ama Oppo'nun örnek verecek olursak F4 benzeri güçlü telefonu var mı? Umut Nas dedi: İlla POCO mu olmak zorunda? Samsung S21 alabilirsiniz. Guzel cihazdir, MIUI sizi cildirtir. Genişletmek için tıkla... S21 işlemcisi sanki biraz sıkıntı bir de son zamanlarda çok arttı.
Umut Nas Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.639 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #7 Yiğitler dedi: S21 işlemcisi sanki biraz sıkıntı bir de son zamanlarda çok arttı. Genişletmek için tıkla... Ufak bir ısınma sorunu var ama demiş olduğunuz telefonlardan daha iyi.
Yiğitler dedi: S21 işlemcisi sanki biraz sıkıntı bir de son zamanlarda çok arttı. Genişletmek için tıkla... Ufak bir ısınma sorunu var ama demiş olduğunuz telefonlardan daha iyi.
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #8 Yiğitler dedi: Bu iki cihaz arasında kaldım. Bütçem 13-14 civarı ikisinin de özellikleri çok kararsız bıraktırdı sizce hangisini almalı? Genişletmek için tıkla... Senin yerinde olsam Snapdragon'lu S20 FE ya da S21 alırdım. İllaki ikisinden biri olacaksa AMOLED ekrandan dolayı F4 al derim.
Yiğitler dedi: Bu iki cihaz arasında kaldım. Bütçem 13-14 civarı ikisinin de özellikleri çok kararsız bıraktırdı sizce hangisini almalı? Genişletmek için tıkla... Senin yerinde olsam Snapdragon'lu S20 FE ya da S21 alırdım. İllaki ikisinden biri olacaksa AMOLED ekrandan dolayı F4 al derim.