POCO F5 5G MIUI 14'e güncellenmeli mi?

POCO F5 5G'yi MIUI 14'e güncelleyen var mı? Varsa nasıl bir değişiklik oldu iyi ya da kötü?
POCO X3 GT cihazımı güncelledim. MIUI 13 kullanırken bayağı bir bug vardı 14 güncellemesi bu sorunu çözdü ancak hala daha garip can sıkıcı buglar var. Eğer buglardan muzdarip iseniz güncelleyebilirsiniz

Sadece 14 de geliyor bu hata.
UI duruyor hatası alıyorum ben de ciddi bir şey eklemeyi unutmuşum onu. Telefon bildiğiniz 10 saniye donup tekrar açılıyor. Telefonun kullandığı işlemci Snapdragon 888 ile yarışır bi işlemci MediaTek'in en güçlüsü Xiaomi 11 ile deneyeyim dedim belki MediaTEK sorunludur vb. diye düşünüp. Yok kesinlikle MIUI berbat bir sistem

Daha 1. senesini doldurmadı telefon ama hafif hafif yavaşlamalar başladı gibi. Redmi kullanıyorum ben de zaten kasasıda çöp soyulmaya başladı kamera ve alt tarafları. Garanti bittiği gibi ROM yüklerim telefonu patlatırsa değiştiririm ama eski telefon gibi asla 3-4 seneyi çıkarmaz.

Daha 1. senesini doldurmadı telefon ama hafif hafif yavaşlamalar başladı gibi. Redmi kullanıyorum ben de zaten kasasıda çöp soyulmaya başladı kamera ve alt tarafları. Garanti bittiği gibi ROM yüklerim telefonu patlatırsa değiştiririm ama eski telefon gibi asla 3-4 seneyi çıkarmaz.
Yurtdışından getirebilirsem iPhone olmazsa Samsung S22 FE çıkacakmış onu düşünüyorum telefonum 3-4 yıllık POCO X3 GT cihaz sapasağlam çalışıyor ısınma donma yok ama bu bug olayı beni delirtti. Rootlayıp saf android kurmayı denerim belki ben de bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı