POCO F5 alınır mı?

Bütçe
17.000 / 16.000

Isınma ne anlamda aşırı bir ısınma mı S20FE ye de herkes öyle diyor.

Ne önerirsiniz peki?

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Aklımda şu an POCO F5 256 GB, iPhone XS Max 256 GB, S21FE 128 GB var bunların fiyat bandlarında ne önerirsiniz? Veya belirttiğim telefonlardan hangisini almalıyım?

Oyun ağırlıklı bir kullanım varsa POCO F5; kamera ağırlıklı kullanırım diyorsan S21 FE almanı tavsiye ederim.

Hocam bende yakında POCO F5 almayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi ısınma konusunda konuyu inceledim.

Bir kişi demiş sadece ve tamamen yalan. POCO F5 ısınan bir telefon değil. İnceleme videolarını izleyebilirsiniz.

Aynen hocam yalan telefonu bir YouTuber arkadaşım sponsorluk ile aldı geri gönderdi videosunu çekip Brawl Stars gibi bir oyunda telefon kılıfsız el yakacak kadar ısınıyor.
Tercihi konu sahibine bırakalım pişman olduğu konu açmasını bekleriz
POCO F5 Pro için diyorum POCO F5'te de durum aynı mıdır fikrim yok.

POCO F5 Pro için diyorum POCO F5'te de durum aynı mıdır fikrim yok.
Konunun basinda F5 isiniyor dediniz, sonra F5 serisi isiniyor dediniz, simdi de F5 Pro isiniyor, F5 hakkinda bir bilgim yok diyorsunuz.
Kendi dedikleriniz ile celisiyorsunuz. Ben basindan beri F serisinde sorun olmadigini belirttim. Cunku POCO F serisi her zaman iyidir.

Dostum aynı işlemci bile kullanılmıyor. Konunun başından beri saçmalayıp duruyorsun.
@Umut Nas hocam size gereken cevabı vermiş insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

Peki POCO F5 mi iPhone XS Max mi?
Poco F5 tabi ki hocam.

Hocam bende yakında POCO F5 almayı düşünüyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi ısınma konusunda konuyu inceledim.
Yok hocam öyle bir şey. Mis gibi f/p telefonu. Kusursuz değil ama kronik sorunları da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…