POCO F5 alınır mı?

Bütçe
17.000 / 16.000

Hocam F5 Pro için demiştim bunu konuda F5 belirtilmiş sonradan fark ettim kesinlikle fiyatını hak eden bir telefon değil telefonda ciddi ısınma mevcut

Dostum aynı işlemci bile kullanılmıyor. Konunun başından beri saçmalayıp duruyorsun.
@Umut Nas hocam size gereken cevabı vermiş insanları yanlış bilgilendirmeyelim.

Dostum telefonu eline alıp kullanmadığına yemin edebilirim sana önerim gidip telefonu dene MediaMarkt gibi yerlerde.

Dostum telefonu eline alıp kullanmadığına yemin edebilirim sana önerim gidip telefonu dene MediaMarkt gibi yerlerde.
Günümüzde benim gibi modern insanlar bir cihazı önermek için onu kullanmak zorunda değil.
Yeterli bir araştırma, testleri inceleme, inceleyenlerin yorumlarını dinleme ve inceleme videolarını izlemek gibi yöntemlerle kulaktan dolma yalan yanlış bilgilendirme yapan insanlardan çok daha bilgili olmak mümkün.

Ahahaha eline alıp kullansan maximum yarım saat gerçekten ne demek istediğimi anlayacaksın telefonun performansına diyecek bir şey yok fakat soğutma problemi var hala da bunun arkasındayım iyi sosyaller iyi akşamlar.

Ahahaha eline alıp kullansan maximum yarım saat gerçekten ne demek istediğimi anlayacaksın telefonun performansına diyecek bir şey yok fakat soğutma problemi var hala da bunun arkasındayım iyi sosyaller iyi akşamlar.
F5 modelini sen de deneyimlemediğini söylemişsin. 8+ GEN 1, 7+ GEN 2'ye göre daha çok ısınıyor olabilir.
Pro modelinden emin değilim fakat 7+ GEN 1'li Poco F5 modelinin serin çalıştığını bir çok test ile kanıtlandı. Yani dediklerin rasyonel ve nesnel değil.

Oyun ağırlıklı ise evet alınır. Kamera önemliyse S21 FE.

F5 Pro için söylüyorum ve F5'in de farklı bir soğutma performansı için POCO ekibinin zaman ayırdığını pek sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…