POCO F5 iade edip, GT2 Pro almak mantıklı mı?

GT2 Pro daha premium cihaz. İşlemcisi çok güçlü ve güzel. Isınması falan gözünüzü korkutmasın. Sıkıntı yok bahsedildiği kadar.

Kamera ve ekranda önde olduğunun farkındayım ama 128 GB yetmez müzik film gibi kategoriler şeklinde bir sürü dosyam var bir de içinde 4 5 tane oyun atınca 256 GB lazım olacak gibi duruyor eğer kamera benim için önemli olsaydı Realme terchil edebilirdim ama 1579 dosyam var ve bunların sadece 54 tanesi kamerayla çekilmiş yani gereksiz onun dışında ekran da çok fark yok diyorlar o yüzden hem 1 yıl daha günce hem de işlemci açsından daha stabil Xiaomi almayı tercih ettim teşekkürler yine de yorumunuz için.

Oyun oynayan bir kişi iseniz 128gb şuan zor idare eden bir depolama alanı. Zaten yeni telefon alıyorsunuz 128gb düşünmemeniz gerekir. Pocof5 performans olarak çok iyi telefon. Sizi uzun süre idare eder.

Rica ederim. F5 de gayet güzel cihaz. Fiyatında F/P da en üstte zaten.

Ben de poco f5 var aynı fiyata veya biraz daha fazlaya gt 2 pro alabilsem onu alırdım. F5'in zayıf kaldığı kamera kısmını tamamlıyor çünkü.

Hangisi daha çok ısınır çünkü bazı kişiler ekranda çok fazla fark yok demişlerdi QHD+ ve FHD+ arasında bende emin olamadım ama Realme daha iyi gibi duruyor. fakar 128gb olması benim için biraz kötü
Uygulamalar onbellekle doluyor kolayca.
İşlemcisi güçlü Rami fazla ve depolaması fazla olursa oyun deneyimi de akıcı olur.

Ben de POCO F5 var aynı fiyata veya biraz daha fazlaya GT 2 Pro alabilsem onu alırdım. F5'in zayıf kaldığı kamera kısmını tamamlıyor çünkü.

Kameraya gerek yok vallahi kamerayı sökseler ekrana verseler kabul ederim.

Uygulamalar onbellekle doluyor kolayca.
İşlemcisi güçlü RAM'i fazla ve depolaması fazla olursa oyun deneyimi de akıcı olur.

Dediğiniz gibi hocam bir de sanal RAM çok yüksek 19GB vs. oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…