POCO F5 ile F5 Pro arasındaki farklar nelerdir?

Peki sizce selfie sensörleri arasında GCAM yükletecek kadar bir fark var mıdır?

Eğer çok fazla kullanan biri değilseniz çok sorun olacağını çok sanmam kişiden kişiye değişebilir fakat kusura bakmayın dediğiniz uygulamayı bilmiyorum.

Peki sizce selfie sensörleri arasında GCAM yükletecek kadar bir fark var mıdır?
Sanmıyorum. Sensör boyutları vs. aşırı yakın.
7+ Gen 2 daha az ısınıyordur diye düşünüyorum. Önemli olan da o aslında.
7+ Gen 2 ve 8+ Gen 1, RAW güç olarak benzer islemciler.
Ekran kartı ve yapay zeka motoruna girince 8+ Gen 1 lehine fark açılıyor.
Isinma muhabbetine gelirsek. İki islemci de Qualcomm'un TSMC dökümü tabiri caizse taş gibi işlemcileri. İkisinin de ısınma gibi sorunları yok. Kaldı ki POCO F5 serisinde POCO, soğutma konusunda LiquidCool 2.0 ile gerçekten üst düzey iş çıkarmış.
POCO F5 ile F5 Pro arasında ciddi bir ısınma farkı olacağını düşünmüyorum. Ve sırf sıcak geliyor diye ekran ve islemcide bu denli downgrade bence mantıklı değil.

F5 de pek serin çalışmıyor yükte, haberin olsun.

Güneş altında ekranı çok sönük kalıyor mu?

Hocam gerçekten 8 gen 1 Plus gen 2'lere göre daha çok ısınıyor, dilerseniz YouTube'dan F5 ve F5 Pro'nun AnTuTu testlerine bakın, ayrıca çoklu çekirdek performansina gelirsek F5, F5 Pro'yu geçiyor bende böyle bir downgradenin mantıksız olduğunu düşünüyorum fakat yapacak bir şey yok.

F5 de pek serin çalışmıyor yükte, haberin olsun.

PUBG'de Reels izlerken 45 dereceyi görmesin 20 dakikada yeter...
Ayrıca kamera konusunda çok bir şey anlamam ön kameranın iyi olması yetiyor j7, S20FE, Omix X500, Realme GT2 ve şu anda da kullanmış olduğum POCO F5 Pro'nun kamerası gayet yeterli geldi. Yalnızca Omix X500'ün gece çekimleri berbattı ki o segment için çok da takmamak lazım. POCO F5 Pro ile çektiğim bir fotoğrafı ekledim.

Dosya Ekleri

• IMG_20231028_182725.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Max 46 derece, ortalama 43 civarı...

Oda sıcaklığıniz ve yaşadığınız şehri de yazarsanız sevinirim sıkıntı teşkil etmeyecekse.

Max 46 derece, ortalama 43 civarı...

Akıcı, aşırı ayarlarda ortalama 45-46 derece ile oynuyorum GT2 de 50 derece idi F5 epey yorumlarında genelde 41-42 dereceyi geçmediğini yazmışlar.

@360981 sorun F5 serisinde. Genellemeye bakarsak 8+ Gen 1 geçiyor. Ve dediğim gibi yine yakınlar.

8+ Gen 1 ile 8 Gen 2'nin ise ısınmalari benzer.

8 Gen 1, aşırı ısınıyor diyebileceğimiz bir SoC. O da Samsung dökümü olduğu için, 8+ Gen 1'de böyle bir durum yok.
Zaten 8+ Gen 1 binevi özür niyetine çıkarılmış bir SoC.
8+ Gen 1 yine de sıcak calışsa bile 7+ Gen 2'nin serin çalışmadığını gostermekte fayda var.
Konu 'POCO F5 günlük kullanımda fazla ısınıyor' POCO F5 günlük kullanımda fazla ısınıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hindistanlilarin çektiği hiçbir teknoloji videosunu ciddiye almıyorum hocam yanlış anlamayın sizin video ile alakası yok. F5 çoklu çekirdek performansinda F5 Pro'yu geçiyor SS bıraktım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada gayet soğuk bir şekilde AnTuTu testini tamamlamış F5 PUBG de 40 derecenin üstüne çıkmamış kullanıcıları da epey sitesinde AnTuTu sonuçlarını paylaşırken en fazla 40 derece gördüm onlarda da.

Ayrıca bıraktığınız konuda memnun olan kullanıcılar da olduğu söylenmiş fakat F5 Pro'dan kimse termal olarak memnunum yazmamış hiçbir forumda bulamadım... ;(

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-10-30-15-11-30-318_com.android.chrome.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…