POCO F5 mi POCO X6 Pro mu?

Gala31

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Aslında önceden POCO F5'te karar kılmıştım ancak X6 Pro'nun çıkışı aklımı karıştırdı. X6 Pro daha yeni bir telefon. Ekran konusunda, RAM konusunda daha iyi ancak MediaTek 8300 Ultra işlemci beni biraz korkutuyor. Sıkça emulator kullanan biriyim ve emulator performansında da Snapdragon işlemcilerin daha iyi olduğu gayet açık. AnTuTu puanlarında MediaTek 8300 Ultra - Snapdragon 7+ gen 2 işlemciden iyi dursa da Yuzu emulator performansında o kadar iyi bir performans göstermiyor. Sizce hangi telefonu tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
POCO telefonlarda F serisi öncelik gelir. Fakat bu 2 cihaz çok çekişmeli her ne kadar POCO X6Pro'yu daha iyi olduğunu düşünsemde F5 aldırıyorum herkese.

POCO telefonlarda F serisi öncelik gelir. Fakat bu 2 cihaz çok çekişmeli her ne kadar POCO X6Pro'yu daha iyi olduğunu düşünsemde F5 aldırıyorum herkese.

Bence de F5 ama hem kağıt üzerinde performansta hem de ekran özelliklerinde X6 Pro bir tık öne geçiyor X6 Pro alırsam herhangi bir pişmanlık veya performans sorunu yaşar mıyım?

Şurayı bir okuyun isterseniz X6 Pro ile F5 arasındaki farklar açıkça ifade edilmiş. Size fikir verebilir.

Birçok yönüyle X6 Pro daha iyi bir seçenek biliyorum tek sorunum MediaTek işlemci kullanması Snapdragon bir işlmeci ile gelseydi telefon düşünmeden tercih ederdim.

Birçok yönüyle X6 Pro daha iyi bir seçenek biliyorum tek sorunum MediaTek işlemci kullanması Snapdragon bir işlmeci ile gelseydi telefon düşünmeden tercih ederdim.
Mediatek işlemci olunca ne oluyormuş?

X serisi F serisine göre önceliği düşük kalan cihaz sonuçta gelecek güncellemeler konusunda F serisi dahs öncelikli olacaktır şayet Redmi serisi ile mi serisi arasındaki arayüz kalite farkı gibi oysaki aynı muiu sürümleriyle geliyorlar Redmi serisi kısılmış oluyor yazılım olarak.

X6 Pro'ya kadar dediğiniz gibiydi. Ancak X6 Pro'nun 4 yıl yazılım garantisi mevcut. F5'te öyle bir garanti verilmiş değil. İlerleyen yıllarda ne olur bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…