Poco F5 mi Xiaomi 13T mi?

ereneren12

Centipat
Daha fazla  
Telefon konusunda kararsız kaldım. Sizce 13T mi yoksa F5 Pro mu?

F5 Pro fiyatını hak etmiyor, 16K'ya X6 Pro var ve kullanım amacınızın oyun olduğunu varsayıyorum. 13T özneline gelecek olursak, SoC açısından rekabetçi bir ürün değil, F/P açıdan mantıksız.

Kullanım amacınız nedir?

Zihnini okuyorum ve önerceğin telefonlar ya S23 ya da S23 FE.

Yani özellikle oyun için almıyorum. Oynasam en fazla Wild Rift oynarım yani oyun için demiyelim de normal günlük yaşamımda kullanacağım bir telefon olmasını isterim.

Yani özellikle oyun için almıyorum. Oynasam en fazla Wild Rift oynarım yani oyun için demiyelim de normal günlük yaşamımda kullanacağım bir telefon olmasını isterim.
O zaman X6 Pro, F5 Pro gibi, kamera sensörlerinden ve malzeme kalitesinden maliyet kısıp, SoC'a ve özellikle soğutma haznesine odaklanmış cihazlara gerek yok. F5 Pro fiyatına S23 var, onu alın geçin.

O zaman X6 Pro, F5 Pro gibi, kamera sensörlerinden ve malzeme kalitesinden maliyet kısıp, SoC'a ve özellikle soğutma haznesine odaklanmış cihazlara gerek yok. F5 Pro fiyatına S23 var, onu alın geçin.
SoC ve F/P nedir peki?

Full oyun oynamayan birinin F5 Pro almasında hiçbir mantık yok. Xiaomi 13T de pek rekabetçi değil.
S23'e baktım da pil gücü öbürlerine göre daha zayıf sorun olur mu ?
SoC'si verimli, 3900 mAh gibi hissettirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…