POCO F5 Pro almak mantıklı mı?

Lankaynn

Decapat
Daha fazla  
Devletin yaptığı vergi muafiyeti yürürlülüğe girdikten sonra POCO F5 Pro almak istiyorum. (12 GB RAM 256 GB depolama) 21.200'e geliyor vergisiz de 10.000 TL civarlarında oluyor. Telefonu hiç denemedim fakat araştırdığım sonuçlara göre oyun performansı olarak bayağı iyi. Kamera olarak da o kadar kötü olmasa da idare eder zaten ben şahsen çok fotoğraf çeken biri değilim. Sizce POCO F5 Pro bu durumda alınır mı? Eğer başka bir telefon önereceksiniz rica ederim ki fan boyluk yapmadan yorumunuzu yaparsanız çok sevinirim.

Alınır güzel cihazdır ama batarya pek sorun olmaz derseniz S23'te alınabilir.

Bu "sözde muafiyet" yürürlüğe girene kadar piyasa iki katına çıkar. Yani şu anki fiyatlardan almış oluruz, değişen bir şey olmaz.

F5 Pro dediğin cihaz oyun oynama amacıyla öne çıkıyor. Ekran süresi ve oyun performansı övülüyor.
S23 alternatif olabilir, normal kullanım ve kamera kalitesi öncelikse düşünülebilir.

Zaten vergi muafiyeti falan geleceğini düşünme, gelmez. Gelse de herkes yararlanamaz. Ortada saçma sapan söylentilerle algı oluşturdular ve seçim vaadi olarak kaldı ortada.

Ne olabileceğini bende bilmiyorum tek bildiğim şey üniversite ögrencilerine olacağı fakat eğer böyle bir şey olmazsa Samsung A34 le falan artık

Ne olabileceğini bende bilmiyorum tek bildiğim şey üniversite ögrencilerine olacağı fakat eğer böyle bir şey olmazsa Samsung A34 le falan artık

Maalesef ki vergi fiyatları bu kdr yüksek olmasaydı bu telefon elime ilk çıktığı zaman ulaşabilirdi fakat şu an olduğumuz durum bu.

Oyun için iyi bir tercih olur. POCO F5 Pro dışında S23 de alabilirsin.

A34 de f/p cihaz olmuş. İş görür.
Performans ararsan S20 FE 128/6 bakacaksın, eksisi güncelleme desteği ama pek aratmaz artık.

A34 de F/P cihaz olmuş. İş görür.
Performans ararsan S20 FE 128/6 bakacaksın, eksisi güncelleme desteği ama pek aratmaz artık.

Büyük ihtimal Samsung A34 tek beğenmediğim noktası kutu içeriği çok az yani kablosu var adaptörü yok kabloyu ne yapayım ben bir yerimemi montalıyım onumu diyorlar.

İfadeler: T21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…