Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 3 Şubat 2025 #1 Başka telefon da önerebilirsiniz bu bütçelerde. Oyun için, normal kullanım için arıyorum. Aklıma POCO geldi.
Başka telefon da önerebilirsiniz bu bütçelerde. Oyun için, normal kullanım için arıyorum. Aklıma POCO geldi.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Şubat 2025 #2 Vınnnn dedi: Başka telefon da önerebilirsiniz bu bütçelerde. Oyun için, normal kullanım için arıyorum. Aklıma POCO geldi. Genişletmek için tıkla... POCO lar hakkında bişey bilmiyorum ama bütceniz yükselirse Samsung S 24 fe 8gb alabilirsiniz
Vınnnn dedi: Başka telefon da önerebilirsiniz bu bütçelerde. Oyun için, normal kullanım için arıyorum. Aklıma POCO geldi. Genişletmek için tıkla... POCO lar hakkında bişey bilmiyorum ama bütceniz yükselirse Samsung S 24 fe 8gb alabilirsiniz
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.010 Çözümler 40 3 Şubat 2025 #3 Vınnnn dedi: Başka telefon da önerebilirsiniz bu bütçelerde. Oyun için, normal kullanım için arıyorum. Aklıma POCO geldi. Genişletmek için tıkla... S24 FE veya X7 Pro. Hangi marka daha iyiyse sizin için onu alın bu iki telefon arasından.
Vınnnn dedi: Başka telefon da önerebilirsiniz bu bütçelerde. Oyun için, normal kullanım için arıyorum. Aklıma POCO geldi. Genişletmek için tıkla... S24 FE veya X7 Pro. Hangi marka daha iyiyse sizin için onu alın bu iki telefon arasından.