POCO F5 şarj hızlı bitiyor

Dixon.6

Centipat
Daha fazla  
POCO F5 telefonum HyperOS güncellemesi aldı. Ful mobil veri ile şarjının 4.5 saat gitmesi normal mi? Accubatery batarya sağlığını 90 gösteriyor, böyle bir şeyin mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi'nin yazılım kalitesizliğinden kaynaklıdır muhtemelen. HyperOS dediği işletim sistemi yine MIUI'ın kendisi.

Custom ROM atarsanız pil süreniz artaracaktır.

Xiaomi'nin yazılım kalitesizliğinden kaynaklıdır muhtemelen. HyperOS dediği işletim sistemi yine MIUI'ın kendisi.

Custom ROM atarsanız pil süreniz artaracaktır.
Custom rom vs atmayı hiç anlamıyorum. Garanti devre dışı kalıyordu birde galiba. Telefon uyku halinde 7 şarj yemeye başladı ne garip bir güncelleme oldu bu.

@Dixon.6, evet. Custom ROM attığınız zaman Bootloader kilidini açıyorsunuz ve bu yüzden garanti devre dışı kalıyor. Custom ROM atmak istemiyorsanız eski MIUI sürümlerine dönebilirsiniz.

Burada sürümler var. Nasıl sürüm düşürüleceğini araştırmanız gerek zira kendim daha önce sürüm düşürme yapmadığım için bilmiyorum.

Tamam bakarım, teşekürler.
Öncelikle merhaba.
Yeni gelen güncelleme mağduru olmuşsunuz.
Adb apo control ile gereksiz uygulamaları kaldırabilirsiniz.

POCO F5 telefonum HyperOS güncellemesi aldı. Ful mobil veri ile şarjının 4.5 saat gitmesi normal mi? Accubatery batarya sağlığını 90 gösteriyor, böyle bir şeyin mümkün müdür?

Güncellemeden sonra telefon bira daha seri calisiyor bende.
Ancak şarjın daha hızlı tükendiği gözüme carptı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı