POCO F5 vs Galaxy S21 FE

Hocam sana kendi yaşadığım bir deneyimi yazayım. Geçen yıl evlilik yıldönümümüzde eşime aliexpresten realme 9 pro plus tel almıştım. Amiral gemisi kameraya sahip diye youtuberlar öve öve bitirememişti telefonu. Telefon geldi. Gerçekten ekran olarak çok güzeldi kamera da iyiydi ama tam 4 yada 5 ay sonra ana kamerası çalışmamaya başladı. Ne yaptıysam düzelmedi. Eşimde bana ekşidi haliyle. Ozaman eşime kaliteli telefon aramaya başladım. Sıfır s20fe yada s21fe arasında kaldım. S20fe snapdragon işlemcisi sayesinde daha uzun batarya ömrüne sahip bu arada. Tam s20fe almaya kara vermişken telefoncu bşr arkadaş çok temiz 2. El s21 ultra buldu. Üzerine çok az bir fiyat ekleyerek s21 ultra yı aldım. Gerçekten herşeyiyle dört dörtlük telefon. Eşimin önceki telefonu mi note7 idi. Yıllarca sorunsuz kullandı ve hala da güzelce çalışmaya devam ediyor.

Poco f4 ile s21fe yi kıyaslıyoruz. Ve sende ikisi arasında kalmışsın. Batarya sorunu olmasa s21fe yi gözün kapalı al derdim. Çünkü 2 saat pubg oyun oynadığında büyük ihmal ile telefonu sonrasında Şarja takacaksın.
Pocof4 seni performans ve batarya konusunda tatmin edecekken kamera konusunda üzer.

Arasıra oyun oynarım ama güzel fotoğraf ve videolar çekmek isterim diyorsan s21fe yi al geç. Sonuçta o bataryayı şarj etmek öyle uzun sürmez.

İşte en açıklayıcı yorum. Arasıra oyun oynarım ama güzel video ve fotoğraflar çekmek istiyorsanız s21fe alacaksınız. Kasa kalitesi olarak ta çok iyi s21fe.
Poco5 oyun performansı ve batarya olarak sizi memnun edecekken kamera olarak sizi çok üzecek. Çünkü kamera sensörü küçük. Bu yüzden gündüz ortalama fotoğraf ve video çekerken gece ve düşük ışıklı ortamda sizi çok üzer.

Son düzenleme:
Gereken cevapları vermişler. S21 FE nin herkesi sıkıntıya sokan sorunu exynos işlemci ve batarya tüketimi. Bunun haricinde gerek güncelleme desteği gerek yazılımı gerek kameraları falan s21 fe daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…