POCO F5 vs mi 13 Lite

TRickboy

Megapat
Yer
Çamlıca
Daha fazla  
Meslek
Vardiya Zabiti
Telefonu kullanmış olan veya kullanmakta olan tecrübelerini paylaşabilir mi? Benim için önemli olan telefonun akıcılığı ve sorunsuz çalışması. Wp, Google, YouTube, şarj yani kısaca telefondan çok fazla bir beklentim yok. Xiaomi kullanıcı olduğum için bu markadan devam etmek istiyorum. Xiaomi'nin bu yıl çıkan F/P telefonlarına bakıyorum. Mi 13 Lite mı? Yoksa POCO F5 mi? Tam karar veremedim. İşlemci açısından POCO daha iyi. Sizce hangisini tercih etmeleyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalite olarak Poco F5 serisi ile Xiaomi Lite serisi yakın sayılabilecek seriler. Özelliklere bakınca da genel anlamda Poco F5 çok daha iyi olduğu için onu öneririm.
İşlemcinin çok daha güçlü olması ve stereo hoparlör gibi etkenler en büyük etkenler. Poco da ne kadar OİS farkı da olsa da kameraları muhtemelen yakındır.

Tam bütçe nedir?
Her hangi bir bütçe belirlemedim. Yurt dışından almayı düşünüyorum. Poco f5 fiyatına göre bütçe belirlersem 350 euro civarı bir harcama yapabilirim. Bu fiyat bandında başka telefonlarda varsa onlarada bakabilirim.
Teşekkür ederim, sanırım F5'e yöneleceğim. Bu arada OİS nedir?

@TRickboy optik goruntu sabitleyici. Özellikle video çekimlerindeki tiremeyi yok eder ya da en aza indirir.

Poco F5.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…