POCO F5 vs S21 FE vs Xiaomi 12t

Bütçe
10000

Tcyusuf

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu 3 telefon arasında kaldım. Oyun olarak genelde Clash Royale, CoC ve MLBB oynuyorum. Bana bunlardan hangisini önerirsiniz o kadar çok da oyun oynayan birisi değilim yoldayken veya gece oynuyorum genelde yoğun olarak günlük kullanım için olacak diyebilirim. Bütçe olarak da şu an 10k civarı diyebilirim.

Hocam peki neye dikkat etmem lazım alırken.

Hocam şu anki telefonum zaten POCO F4 ihtiyaç sebebiyle değişiyorum altına düşmek istemem şahsen.

S21FE bak.

Hocam peki bakmam gereken en önemli şey nedir? Bu 3 telefonda yurt içi olacak şekilde buldum.

Hocam şu anki telefonum zaten POCO F4 ihtiyaç sebebiyle değişiyorum altına düşmek istemem şahsen.

Hocam şu anki cihazınız yeterli günlük kullanım için, bu cihazdan dediğiniz cihazlara geçerseniz çok bir fark hissetmessiniz. Mesela S21FE'de kamera dışında artış yaşamazsınız, ama ekran süresinde azalma, ısınma, yavaş şarj gibi eksileri de var. Yani en iyisi şu anki cihazda kalmanız günlük kullanımda gayet iş görecek bir model F4.

Hocam bende telefonumdan memnunum ama kırıklardan dolayı artık rahat edemiyorum.

Batarya ve ısınma problem değilse S21 FE ama F4 geçtiğinize çok değecek farklar yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…