Kullanım süresini azaltabilirim. 4-5 saat arası tatilde de 6-7 saat yapabilirim. Yeterli olur mu telefon?
Çok yanlış bilgi veriyorsunuz S21 FE cihazı full paket olarak fiyatına göre rakipsiz denilebilecek seviyede bir cihaz. kullanılamayacak kadar kötü bir cihaz değil. Ben Poco F5 yerine havada karada S21 FE tercih ederimYetmez, S23 düz olanı 6-7 saat arası gidiyor
S21FE ve S22 sıkıntılı cihazlar, bataryaları rezalet S23min 1.5 saat fazla gidiyor yani tatilde değilken bile yetmez, hele hele sadece %85'e kadar şarj edip kullanıcaksanız kesinlikle yetmez, ya bütçe arttırmanız ya da Samsung'dan vazgeçmeniz mantıklı olan.
S22 ve S21FE kullanılabilir cihazlar değil, fiyattan bağımsız bir şekilde alınmaması gereken cihazlar, fiyatı yarıya düşse yine alınmaz çünkü kullanılabilir değil.
Bataryası yüzünden fiyatı ve özellikleri önemsiz bir cihaz,yani çöp.Çok yanlış bilgi veriyorsunuz S21 FE cihazı full paket olarak fiyatına göre rakipsiz denilebilecek seviyede bir cihaz. kullanılamayacak kadar kötü bir cihaz değil. Ben Poco F5 yerine havada karada S21 FE tercih ederim
Bataryası yüzünden fiyatı ve özellikleri önemsiz bir cihaz, yani çöp.
Bu da bataryanın ne kadar önemli olduğunun göstergesi, 10 saat gitmesine gerek yok ama 5 saat bile veremiyorsa çöptür.
S22 ve S21 FE çöp.
Telefonu çok fazla kullanmayan, evde tablete geçen ve ara sıra foto çeken birisi için evet mantıklı.Ben S21FE ile 5 saati geçen süre alıyorum. 120Hz açık şekilde. Benim için yetiyor. Yetmese bile benim için şarj etmesi basit. Önemli olan kullanım şekliniz.
Sizin dediğiniz araba örneğini ele alalım mesela. Şehir içinde süren bir insan için ne kadar çok uzun menzili olduğu önemsiz sonuçta kısa mesafe sürecek. Önemli olan kullanım şeklinize göre seçmek.
hocam alabiliyorsanız s23 fe alın ikisininde işlemcisini beğenmiyorum s20fe gerçekten çok güzel ve çok uygun bi ürün aslında 12k arada baya fark var fakat artık güncelleme almıyor işlemcisi s21fe ve s23fe ye baya bi fark atıyor snapdragon 865 tüm oyunlkarda asla kasma vs olmuyor 120hz 4k video kamera beğendiğim bi telefon eğer yazılım almamasını dert etmiyorsanız öneririm baya bi fiyat farkı var çünkü fakat biraz daha ileride yazılım almaması sıkıntı yaratmaya başlar fakat telefon götürürmü götürür baya performansı işlemci sayesinde çok güzelNeredeyse 4 yıldır Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Bütçe 18k en fazla 20k olabilir. Çok oyun oynamam. Normal gunlerde ortalama 5-6 saat sosyal medyada zaman geçiririm tatillerde bu süre uzuyor dizi film vs derken 10-12 saati buluyor. Şarj konusunda F5 daha önde ancak dediğim gibi 4 yıldır MIUI kullanıyorum ve arayuzu sıkıcı gelmeye ve kasmalara basladı. S21FE arayüzü daha iyi gibi. Yazılım desteği ve uzun yıllar kullanma acısından da S21FE önde gibi. Kısaca tek sıkıntım uzun kullanımda uzer mi cok ısınıyor mu? Kamera ise pek önemli değil pek kullanmıyorum.
S22 ve S21FE fiyatına göre gayet kaliteli telefonlar. Sürekli film ve video izleniyorsa yanınızda çantanızda taşıyacağınız 10klık mini bir Power bank sorunu çözecektir. Yoksa sadece pil için pocof5 alınmaz.
Film ve video izlenmek isteniyorsa S21FE tercih sebebi olabilir büyük ekran olduğu için.
Telefonu çok fazla kullanmayan, evde tablete geçen ve ara sıra fotoğraf çeken birisi için evet mantıklı.
Ama konuyu açan kişi için ve telefonda film izleyen, ara sıra çok nadir dahi oyun oynayan birisi için bu 2 cihaz seçenek bile değil, fiyatı önemsiz yani seçenek bile olmamalı.
Sürekli değil, ara sıra izliyorsan ve telefonu "nadiren" kullanan birisi değilsen yetmiyor. Şu forumda soru soran veya cevap yazan birinede %99.9 yetmiyordur, o kadar kötü yani bataryası.
Bataryası aşırı kötü, yeterli falan değil yani, telefonu normal şekilde kullanan birisine yetmez, çok az kullanan, aramalara cevap verip birkaç fotoğraf çeken, 1 saat sosyal medyada gez tamam anca bu kişiye yeter, 20k verip de powerbankle gezmek, bunu da F5 varken Samsung diye S22 veya S21FE için yapmanın mantığınıda tartışmaya gerek yok.
İki cihazda 10k ya satılsa dahi alınmaması gereken çöp cihazlar, sorunlular.