POCO F5 vs Xiaomi 13t

ferhat_35

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar günaydın POCO F5 ve Xiaomi 13t hangisini önerirsiniz POCO F5 ısınma sorunu ve 60 Hz 120 Hz sorunu var diyorlar Xiaomi 13t MediaTek dimensity 8200 işlemci var sizce sorun çıkarır mı bu işlemci ileride ve POCO F5 yeni güncellemeylen ısınma sorunu düzeldi deniliyor görüşleriniz nedir sadece bu 2 telefon hakkında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 13T genel olarak daha üstün bir cihaz. İşlemci tarafındaki farkı soğutma kısmen kapatıyor.
Mi 13T kamerası da daha iyi. Ben ikisinin de yerine S23 alırdım. Oyun icinse ikisinin de yerine Mi 12T Pro alınır.
Mi 13T lansman fiyatı 26k idi sanırsam.

Mi 12t pro şuanda 38 binlira fiyat performans bakımından Poco f5 daha uygundu ama kronik sorunları çok fazla forumda kullanan arkadaşlar Bilgi verirse daha iyi olur ısınma sorunu devam ediyormu acaba

@ferhat_35 şaka gibi ki daha 2 gün önce Mi 12T Pro 27k fiyatına Trendyol'da vardı. Ürün kaldırıldı diyor. Mi sitesinde de 30k olmuş, zam yemiş.
POCO F5, içinde affedersiniz ki hayvan gibi soğutma bulunduruyor. 7+ Gen 2 de ısınma meyilli bir SoC değil.
Bahsettiğiniz sorun muhtemelen yazılımsal bir sorun. MIUI 15 ile belki düzelir. Bu donanımla ısınması kadar saçma bir şey yok çünkü.

Evet ama Poco f5 hakkında okuduğum 100 yorumdan 99'unda ısınıyor deniliyor kullanan arkadaşlar buraya yorumlarını eklerse güzel olur bazıları yeni güncelleme ile düzeldi diyor..bide Xiaomi 13t lansmana özel 25 bin TL ve yanında 3 bin TL'lik kulaklık ve saat hediyesi ama MediaTek Dimensity 8200 düşündürüyor ilersi için..

@657943 bu arkadaşta F5 vardı, o yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
Dimensity 8200 üzecek bir SoC değil.

İki modelin arasindan kesinlikle 13T. Ozellikle 2600 nits & 144 Hz panel, likit sogutma ve Vapor Chamber ile oyun icin bicilmis kaftan olmus. Cihazin arka kamera performansi da fena degil, IMX707+LMC Cam ile kamera performansi uzmez.

@657943 bu arkadaşta F5 vardı, o yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
Dimensity 8200 üzecek bir SoC değil.

Yani konuyu açan arkadaş çok ısınma sorunundan bahsetmiş. Ben de ciddi bir ısınma olmadı. 30 dk falan oyun oynadıktan sonra ısınmaya başlıyor tabii ama bu her cihazda olan bir şey. Veya böyle 120 Hz oyunları mobil veriyle oynarsan anca öyle ısınıyordur diye tahmin ediyorum. Ben Wi-Fi ile oynadığım oyunlarda ciddi bir ısınma yaşamadım. 120 Hz ayarlamama rağmen 60 Hz'ye düşme sorunu ben de var. Sürekli yapmıyor ama 2 günde 1 oluyor veya her şarj döngüsünde 1 kere oluyor diyebilirim. Düştükçe tekrar 120'ye alıyorum düzeliyor. Bendeki cihaz F5. F5 Pro'da ısınma var mı bilgim yok. Mi 13T ayrıca pahalı değil mi? F5 18 bin idi 13t ne kadar?

Xiaomi 13t 25 bin TL yanında 3 bin TL'lik saat ve kulaklık veriliyor beni tek düşündüren işlemcisi MediaTek Dimensity 8200

@ferhat_35 o fiyat için bir tık dusuk düzeyde olsa da üzecek bir SoC değil rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…