B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #1 POCO F5 telefonum var, ses kısma tuşu takılıyor, yeniden başlattığımda geçiyordu. Bu sefer Fastboot'a girdi. Bir şekilde çıkardım, düzeldi. Bir problem olur mu?
POCO F5 telefonum var, ses kısma tuşu takılıyor, yeniden başlattığımda geçiyordu. Bu sefer Fastboot'a girdi. Bir şekilde çıkardım, düzeldi. Bir problem olur mu?
İstanblue3434 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Problem olmaz. Bende de Poco F1 var aynısı olmuştu, aç kapa yapıyordu sürekli.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #3 İstanblue3434 dedi: Problem olmaz. Bende de POCO F1 var aynısı olmuştu, aç kapa yapıyordu sürekli. Genişletmek için tıkla... Fastboot PC'deki BIOS gibi bir şey mi ne oluyor.
İstanblue3434 dedi: Problem olmaz. Bende de POCO F1 var aynısı olmuştu, aç kapa yapıyordu sürekli. Genişletmek için tıkla... Fastboot PC'deki BIOS gibi bir şey mi ne oluyor.
İstanblue3434 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 Berat134 dedi: Fastboot PC'deki BIOS gibi bir şey mi ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Fastboota falan da girdi, aç kapa yapıyordu, hard reset kısmına bile gelmişti. Sonra telefoncuya gösterdim, tuşları temizledi, düzeldi.
Berat134 dedi: Fastboot PC'deki BIOS gibi bir şey mi ne oluyor. Genişletmek için tıkla... Fastboota falan da girdi, aç kapa yapıyordu, hard reset kısmına bile gelmişti. Sonra telefoncuya gösterdim, tuşları temizledi, düzeldi.
B Berat134 Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 410 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #5 İstanblue3434 dedi: Fastboota falan da girdi, aç kapa yapıyordu, hard reset kısmına bile gelmişti. Sonra telefoncuya gösterdim, tuşları temizledi, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyor götürsem geçerli midir acaba konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
İstanblue3434 dedi: Fastboota falan da girdi, aç kapa yapıyordu, hard reset kısmına bile gelmişti. Sonra telefoncuya gösterdim, tuşları temizledi, düzeldi. Genişletmek için tıkla... Garantisi devam ediyor götürsem geçerli midir acaba konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
İstanblue3434 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #6 Berat134 dedi: Garantisi devam ediyor götürsem geçerli midir acaba konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Götür bence bir zararı olmaz sana ,vaktini alır sadece.
Berat134 dedi: Garantisi devam ediyor götürsem geçerli midir acaba konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Götür bence bir zararı olmaz sana ,vaktini alır sadece.
ProPc19 Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 392 Çözümler 5 22 Mart 2025 #7 Berat134 dedi: Garantisi devam ediyor götürsem geçerli midir acaba konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı telefona sahibiz , garanti süresi uzunsa mutlaka garantiye gönderim ilerisi açısından.
Berat134 dedi: Garantisi devam ediyor götürsem geçerli midir acaba konuma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Aynı telefona sahibiz , garanti süresi uzunsa mutlaka garantiye gönderim ilerisi açısından.