POCO F5'ten iPhone 11'e geçilir mi?

• Konuyu başlatan ayz10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 271

ayz10

Centipat
Daha fazla  
Şu an Xiaomi POCO F5 telefonu kullanmaktayım. Evde boşta iPhone 11 var. POCO F5 gerçekten kaliteli bir telefon 7+ gen2 işlemcisi var ve alırken de oyun odaklı olarak almıştım. Ancak şu anda bilgisayar olduğu için mobil oyunları çok tercih etmiyorum. iPhone 11'in bataryası %78'de. Ne önerirsiniz? Daha önce iOS kullanmıştım hoşuma gidiyor. Sizce geçilir mi? Geçilirse bataryası değiştirilmeli mı?

Haklısınız hocam ama iPhone de işimi görür diye düşünüyorum. Oyun oynamıyorum, bataryası da yetecektir diye düşünüyorum. Pocoyu satmayacağım evde duracak istersem yine geçebilirim zaten. Ben de kararsız kaldım.

Haklısınız hocam ama IPhone'da işimi görür diye düşünüyorum. Oyun oynamıyorum, bataryası da yetecektir diye düşünüyorum. POCO'yu satmayacağım evde duracak istersem yine geçebilirim zaten. Ben de kararsız kaldım.

Bence POCO kalsın IPhone'u sat, hem adam gibi bir fiyatla hızlıca satabilirsin. Gidip de esnafa satma ama.

Hocam satma gibi bir planım yok gibi kardeşime de lazım olacak birkaç yıl sonra. Ya evde duracak şimdilik ya da ben kullanacağım.

Haklısınız hocam ama iPhone de işimi görür diye düşünüyorum. Oyun oynamıyorum, bataryası da yetecektir diye düşünüyorum. Pocoyu satmayacağım evde duracak istersem yine geçebilirim zaten. Ben de kararsız kaldım.
Bir yanda mis gibi 120hz, canlı renkleri olan yüksek bataryalı bir cihaz, diğer yanda siyahları gri gösteren, bataryası 1 günü bile çıkaramayan 60hz ekranlı bir tarihi eser.

Karar senin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı