POCO F6 alınır mı?

Prometheus09

Hectopat
Merhaba, iyi sosyaller.
Kısaca telefon kullanımımdan bahsedeyim. Sosyal medya, YouTube, dizi, web gezinme. Oyun oynamıyorum. Benim için çok önemli iki nokta var bataryası ve ısınma olmaması. 24 saat nöbetlerim olabiliyor o süreçte bataryanın sorun çıkarmasını istemiyorum. Telefon normal kullanımda ısınınca direkt soğuyorum.

Telefon konusuna ilgim var, hemen hemen her telefonu da kullanmışımdır. Telefona çok para vermek istemiyorum F/P odaklı bir şey arıyorum. X6 Pro deneyimim olmuştu cihaz ilginç bir şekilde ısınıyordu, kamerası da pek hoşuma gitmemişti. Note 10 Pro kullanmıştım onun kamerası daha çok hoşuma gitmişti mesela.

S23FE kesinlikle düşünmüyorum bunu öneren arkadaşlar olacaktır. Isınma ve şarj konusunda gerçekten sıkıntılı bir cihaz.
Şu an A34 kullanıyorum, aslında gayet yeterli geliyor sadece kamerası özellikle gece gerçekten kötü bir de ekran kasa oranından dolayı ekran hoşuma gitmiyor.

Samsung düz S23-S24 serilerini de düşünmüyorum. Batarya olarak bana yeter mi emin değilim.
Özet olarak alabileceğim en F/P telefonu alıp hem kamera hem hız yönünden uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum. Elbette kameradan bir amiral gemisi performansı beklemiyorum. Çektiğim fotoğraflar güzel gözüksün, sosyal medyada paylaşılabilecek seviyede olsun yeterli.
Şimdiden herkese çok teşekkürler. Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

3-4 senedir Poco x3 Nfc cihazını kullanıyorum çok memnunum ve hala kullanmaya devam ediyorum. F6 proyu ben de inceledim özellikleri bakımından hoşuma giden bir telefon oldu. Ben şahsen elimdekini belli bir miktara satıp f6 pro almayı düşünüyorum pişman olacağımı da düşünmüyorum.

Telefon kullanımından bahsederken kamerayı hiç ele almamışsın. Batarya iyi gitsin ve ısınma olmasın yeter demişsin ama sonra kullandığın cihazlara geçince onun kamerası kötü bu kötü filan deyip tekrar kameraya şartlanmışsın.

X6 pro nun kamerasını beğenmediysen F6 nın örneklerine buradan bakabilirsin.

( x6 pro sahibiyim, ne ısınma sorunu yaşadım nede kamerası kötü diyebilirim. memnunum cihazdan. dibine kadar f/p cihazı )

3-4 senedir Poco x3 Nfc cihazını kullanıyorum çok memnunum ve hala kullanmaya devam ediyorum. F6 proyu ben de inceledim özellikleri bakımından hoşuma giden bir telefon oldu. Ben şahsen elimdekini belli bir miktara satıp f6 pro almayı düşünüyorum pişman olacağımı da düşünmüyorum.
F6 proya da bakayım da kamera açısından çok fark yoksa f6 yeterli olur benim için
Telefon kullanımından bahsederken kamerayı hiç ele almamışsın. Batarya iyi gitsin ve ısınma olmasın yeter demişsin ama sonra kullandığın cihazlara geçince onun kamerası kötü bu kötü filan deyip tekrar kameraya şartlanmışsın.

X6 pro nun kamerasını beğenmediysen F6 nın örneklerine buradan bakabilirsin.

( x6 pro sahibiyim, ne ısınma sorunu yaşadım nede kamerası kötü diyebilirim. memnunum cihazdan. dibine kadar f/p cihazı )
Özet kısmında kameradan bahsetmiştim.
O sitede hangi telefona baksam kamerası harika gözüküyor 😄 O yüzden kullanıcı deneyimine daha çok önem veriyorum

Kullanıcı deneyimi derken ?

Telefon ile resim çekip çektiği resmi telefonun 6-6.5 inçlik ekranında açıp '' oooo güzel çekmiş haaaa '' diyene güveniyorsun...

Resmi çekip internet sitesine yükleyen, cihazın kamera donanımı hakkında detaylı bilgi veren, aynı zamanda pozlama ayarlarını da paylaşan adamlara güvenmiyorsun öyle mi ?

Başka sorum yok yargıç bey. :)

Kullanıcı deneyimi derken?

Telefon ile resim çekip çektiği resmi telefonun 6-6.5 inçlik ekranında açıp " oooo güzel çekmiş haaaa " diyene güveniyorsun...

Resmi çekip internet sitesine yükleyen, cihazın kamera donanımı hakkında detaylı bilgi veren, aynı zamanda pozlama ayarlarını da paylaşan adamlara güvenmiyorsun öyle mi?

Başka sorum yok yargıç bey. :)

Siz kendiniz cihaz alırken öyle bakın olur mu? 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı