POCO F6 alınır mı?

Bütçe
19500
S23 FE hem kamera hem işlemci yönünden güçlüdür ama ısınır ve şarjı beklentinizin altında kalabilir.
S23 FE Nasıl Daha güçlü olabiliyor ki Kamera konusunda Daha iyi olduğu doğrudur Bide Isınma Ve şarj problemi ile çok karşılaşmak istemiyorum Elimde ki Cihazda Çok ısınıyor şarjı çabuk bitiyor onun içinde değiştirmek istiyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-24-16-14-16-209_com.android.chrome.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 87
Oyun odaklı bir cihaz arıyorsan ve kamerayı önemsemiyorsan alınır. Kamera odaklı bir cihaz arıyorsan S23FE/S22 bak.

Evet ama yazılımdan kaynaklı ben uzun vadeyi bahsettim. POCO işlemcilerini çok yoruyor. Tam performans kalamıyor işlemciler. Zaten aradaki işlemci güç farkı %10 falan.

90FPS verebilecek bir işlemci ama optimizasyon sebepli 60 verebilir. Sabit verir. Samsung için pubg 120FPS desteği sadece S23 ve S24 serisinde var FE modeline gelmedi diye hatırlıyoeum.
Şu an Kullandığım Telefonda 60 Fps Veriyor En kötü 58e düşüyor 60 Fps telefondan Tekrar 60 Fps e Geçmek Mantıksız olabilir mi Diye düsünüyorum Galiba Kamerayı Dikkate Almayıp F6 alacak gibiyim En azından 90 ile 120 Fps Arası Veriyor

S23 FE F3ü 2ye katlar daha güçlüdür. Emin ol daha iyi bir deneyim sunar ama sana kalmış. S23 FE için bu arada emin değilim 90FPS de olabilir.

19500 e nerde var link atarmısınız

19500 e nerde var link atarmısınız
Mi storede var knk ilk girişte 400 TL kupon veriyor sonra mi puan yerinden 1000 TL lik kupon veriyor ama şuan fiyatı 20.999 TL oldu post açtıktan sonra 450 TL Felan zam geldi indirim kuponu ile beraber 19.999 TL yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…