shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Ağustos 2025 #21 GhOstseOul dedi: Bende oyle düşünmüstüm ama ısınmayı baya kesiyor. Genişletmek için tıkla... Arayüzden falan memnun musunuz bazıları çok kötü diyor bilmediğim için danışmak istedim
GhOstseOul dedi: Bende oyle düşünmüstüm ama ısınmayı baya kesiyor. Genişletmek için tıkla... Arayüzden falan memnun musunuz bazıları çok kötü diyor bilmediğim için danışmak istedim
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #22 shadow.0 dedi: Arayüzden falan memnun musunuz bazıları çok kötü diyor bilmediğim için danışmak istedim Genişletmek için tıkla... Bana normal geliyor, gayet memnunum. Tabii kişiden kişiye değişebilir.
shadow.0 dedi: Arayüzden falan memnun musunuz bazıları çok kötü diyor bilmediğim için danışmak istedim Genişletmek için tıkla... Bana normal geliyor, gayet memnunum. Tabii kişiden kişiye değişebilir.
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Ağustos 2025 #23 GhOstseOul dedi: Bana normal geliyor, gayet memnunum. Tabii kişiden kişiye değişebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler birde son sorum şu, malzemeden kısıyolar uzun ömür gitmiyor falan diyorlar 3 4 sene gider mi cihaz
GhOstseOul dedi: Bana normal geliyor, gayet memnunum. Tabii kişiden kişiye değişebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler birde son sorum şu, malzemeden kısıyolar uzun ömür gitmiyor falan diyorlar 3 4 sene gider mi cihaz
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #24 shadow.0 dedi: Teşekkürler bir de son sorum şu, malzemeden kısıyolar uzun ömür gitmiyor falan diyorlar 3 4 sene gider mi cihaz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, plastik arka kapağı ama onun dışında ekranı kaliteli. Sadece eksi olarak arka kapağı söyleyebiliriz ama bana sorun yaratmıyor.
shadow.0 dedi: Teşekkürler bir de son sorum şu, malzemeden kısıyolar uzun ömür gitmiyor falan diyorlar 3 4 sene gider mi cihaz. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, plastik arka kapağı ama onun dışında ekranı kaliteli. Sadece eksi olarak arka kapağı söyleyebiliriz ama bana sorun yaratmıyor.
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Ağustos 2025 #25 GhOstseOul dedi: Rica ederim, plastik arka kapağı ama onun dışında ekranı kaliteli. Sadece eksi olarak arka kapağı söyleyebiliriz ama bana sorun yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... 3 sene götürür mü peki telefonları temiz kullanırım zaten
GhOstseOul dedi: Rica ederim, plastik arka kapağı ama onun dışında ekranı kaliteli. Sadece eksi olarak arka kapağı söyleyebiliriz ama bana sorun yaratmıyor. Genişletmek için tıkla... 3 sene götürür mü peki telefonları temiz kullanırım zaten
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #26 shadow.0 dedi: 3 sene götürür mü peki telefonları temiz kullanırım zaten Genişletmek için tıkla... Götürecektir tahminimce.
shadow.0 dedi: 3 sene götürür mü peki telefonları temiz kullanırım zaten Genişletmek için tıkla... Götürecektir tahminimce.
shadow.0 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 157 Yer Sinop Daha fazla Sistem Özellikleri i5-12450h Rtx 3050 512gb ssd 16gb ram Ps5 slim 1tb ps4 slim 500gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 22 Ağustos 2025 #27 GhOstseOul dedi: Götürecektir tahminimce. Genişletmek için tıkla... Çok soruyorum kusura bakmayın ama pişman olmak istemiyorum, honor 400 mü alırsınız yoksa poco f6 mı kamerayla pek işim olmaz
GhOstseOul dedi: Götürecektir tahminimce. Genişletmek için tıkla... Çok soruyorum kusura bakmayın ama pişman olmak istemiyorum, honor 400 mü alırsınız yoksa poco f6 mı kamerayla pek işim olmaz
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2025 #28 shadow.0 dedi: Çok soruyorum kusura bakmayın ama pişman olmak istemiyorum, honor 400 mü alırsınız yoksa poco f6 mı kamerayla pek işim olmaz Genişletmek için tıkla... Önemli değil, oyun oynuyorsan kesinlikle f6.
shadow.0 dedi: Çok soruyorum kusura bakmayın ama pişman olmak istemiyorum, honor 400 mü alırsınız yoksa poco f6 mı kamerayla pek işim olmaz Genişletmek için tıkla... Önemli değil, oyun oynuyorsan kesinlikle f6.