POCO F6 ısınıyor

Lor3in

Centipat
Daha fazla  
1 hafta önce aldığım POCO F6 durup dururken ısınıyor. Oyun oynamiyorken sadece sosyal medyada geziniyorken pil 42 işlemci ise 48 dereceyi buluyor. Acaba yeni diye mi?

1 hafta önce aldığım POCO F6 durup dururken ısınıyor. Oyun oynamiyorken sadece sosyal medyada geziniyorken pil 42 işlemci ise 48 dereceyi buluyor. Acaba yeni diye mi?
Garantisi varsa gönderin, hiç normal değil. Normalde benimkiler yükte 50 falan olur.

Isınma Sorunu Nasıl Olabilir o cihazda ya Tamam Yaz Ayındayız ama Yük Bindirmeden de ısınması Garip Bende onu Almayı Düşünüyorum şuan Poco F3 kullanıyorum O bile O kadar ısınmıyor

Isınma Sorunu Nasıl Olabilir o cihazda ya Tamam Yaz Ayındayız ama Yük Bindirmeden de ısınması Garip Bende onu Almayı Düşünüyorum şuan Poco F3 kullanıyorum O bile O kadar ısınmıyor
Bilmiyorum kral test yapayım tekrar yazarım.

Yaz aylarındayız. Özellikle POCO dediğimiz cihazlar zaten ısınmasıyla ünlü cihazlar. Bir garantiye gönderin ama bir şey çıkacağını sanmıyorum. Bu arada sıcaklık 45i geçti mi bırakın telefonu dinlensin. Zarar görür o sıcaklıklarda kullanılırsa.

Beyler bende F6 Yeni aldim 4-5 gün önce Batarya 45 dereceyi buldu max Pubg oynarkene Cpu da 55 falan oluyordu
çoğu sitede bunlarin ideal sicakliklar oldugu yazılı.. Tutarken sorun yaşamıyorum fakat ekran kalorifer gibi sıcak oluyor ama kendi kendine ısınmıyor cihaz yani normal derecesi 29 30 cihazın kullanirken İade etmelimiyim sizce

Beyler bende F6 Yeni aldim 4-5 gün önce. Batarya 45 dereceyi buldu max Pubg oynarkene Cpu da 55 falan oluyordu
çoğu sitede bunlarin ideal sicakliklar oldugu yazılı..( olmadığıda yazılı) Tutarken sorun yaşamıyorum fakat ekran kalorifer gibi sıcak oluyor ama kendi kendine ısınmıyor cihaz yani normal derecesi 29 30 cihazın kullanirken. İade etmelimiyim sizce çok ikilemdeyim. iade etsekde bu fiyatta ne alacaz abi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…