POCO F6 mı POCO X7 Pro mu?

Deluxonik

Hectopat
Daha fazla  
Oyun oynarım, fotoğraf çekmekle çok işim olmaz. Şarj ve ekran önemli. Hangisini tercih etmeliyim? Emulasyon ile de uğraşacağım. Arada fiyat farkı yok ve ikisi de 12 GB RAM olan modeller.

Poco F6. Ağ kalitesi olarak, ekran ve hoparlör kalitesi olarak da daha iyi.

Oyun oynarım, fotoğraf çekmekle çok işim olmaz. Şarj ve ekran önemli. Hangisini tercih etmeliyim? Emulasyon ile de uğraşacağım. Arada fiyat farkı yok ve ikisi de 12 GB RAM olan modeller.

X7 Pro alırdım ben.

Bu cihazı yalnızca oyun içinmi alacaksın yoksa normal telefonun olarakta kullanacak mısın?
Eğer sadece oyun içinse Redmagic Astra tablet bakabilirsin. Snapdragon 8 Elite işlemcili ve aşırı büyük olmayan 9 inç ekrana sahip.

Oyun için alacağım. Telefonum eskidiği için telefon bakıyorum.

Dediğimi boşver deli gibi zam gelmiş tablete.
1-2 ay önce 25-27k olan cihaz 48k olmuş.

Yinede bütçene göre bulursan Redmagic telefonlarada bakabilirsin, oyun söz konusu ise piyasanın kralları Redmagic,ROG gibi serilerdir.
POCO bunların anca getir götürün yapar.

ROG ve Red Magic'e kolay kolay parası yetmiyor işte insanların.

Bu arada F7 de alabilirsiniz çok iyi telefon.

F serisisi X serisinden üstte yer alıyor. Bundan dolayı F serisi öneririm. Zamanında X5 Pro kullanmıştım 2 seneye yakın, ekran koruyucu kullanmam ve ekranda aşınmalar olmuştu ki fazla yormazdım cihazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…