M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #11 AklıSelimQE dedi: Bilmiyorum öyle diyor adam bana da saçma geldi sinirlendim bayağı ama F6 Pro'ya gelince pat hemen fiyat 14K incredible. Genişletmek için tıkla... Saçmalamış biraz. F6 Pro da gerçekten enteresan ucuz. Kapalı kutu mu? Açıksa parça değiştirmiş olmasınlar garip bir ucuz yani.
AklıSelimQE dedi: Bilmiyorum öyle diyor adam bana da saçma geldi sinirlendim bayağı ama F6 Pro'ya gelince pat hemen fiyat 14K incredible. Genişletmek için tıkla... Saçmalamış biraz. F6 Pro da gerçekten enteresan ucuz. Kapalı kutu mu? Açıksa parça değiştirmiş olmasınlar garip bir ucuz yani.
A AklıSelimQE Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #12 Merfrak dedi: S23 yurt içi zaten 30. nasıl yurt dışı 30. kayıt işlemini yasal yoldan yapacaksan zaten POCO için de aynı parayı vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben yuvarladım 30'a bir de normalde 28 civarı ama kılıf adaptör filan koruyucu cam Merfrak dedi: Saçmalamış biraz. F6 Pro da gerçekten enteresan ucuz. Kapalı kutu mu? Açıksa parça değiştirmiş olmasınlar garip bir ucuz yani. Genişletmek için tıkla... sıfır
Merfrak dedi: S23 yurt içi zaten 30. nasıl yurt dışı 30. kayıt işlemini yasal yoldan yapacaksan zaten POCO için de aynı parayı vermen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Ben yuvarladım 30'a bir de normalde 28 civarı ama kılıf adaptör filan koruyucu cam Merfrak dedi: Saçmalamış biraz. F6 Pro da gerçekten enteresan ucuz. Kapalı kutu mu? Açıksa parça değiştirmiş olmasınlar garip bir ucuz yani. Genişletmek için tıkla... sıfır
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #13 AklıSelimQE dedi: Ben yuvarladım 30'a bir de normalde 28 civarı ama kılıf adaptör filan koruyucu cam Genişletmek için tıkla... Ultra mı? Ultraysa normal bu fiyat.
AklıSelimQE dedi: Ben yuvarladım 30'a bir de normalde 28 civarı ama kılıf adaptör filan koruyucu cam Genişletmek için tıkla... Ultra mı? Ultraysa normal bu fiyat.
A AklıSelimQE Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #14 s23 plus modeli
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #15 AklıSelimQE dedi: Ben yuvarladım 30'a bir de normalde 28 civarı ama kılıf adaptör filan koruyucu cam Sıfır Genişletmek için tıkla... İçine sindiyse kaçırma o zaman. Fiyatı beleş. Kağıt üstündeki özelliklerini verebiliyorsa mükemmel olur. X6 Pro gibiyse yazık olur ama. AklıSelimQE dedi: S23 Plus modeli Genişletmek için tıkla... O da normalmiş 40 küsur çünkü yurt içi zam da gelmiş hatta.
AklıSelimQE dedi: Ben yuvarladım 30'a bir de normalde 28 civarı ama kılıf adaptör filan koruyucu cam Sıfır Genişletmek için tıkla... İçine sindiyse kaçırma o zaman. Fiyatı beleş. Kağıt üstündeki özelliklerini verebiliyorsa mükemmel olur. X6 Pro gibiyse yazık olur ama. AklıSelimQE dedi: S23 Plus modeli Genişletmek için tıkla... O da normalmiş 40 küsur çünkü yurt içi zam da gelmiş hatta.
A AklıSelimQE Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #16 Merfrak dedi: İçine sindiyse kaçırma o zaman. Fiyatı beleş. Kağıt üstündeki özelliklerini verebiliyorsa mükemmel olur. X6 Pro gibiyse yazık olur ama. O da normalmiş 40 küsur çünkü yurt içi zam da gelmiş hatta. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim gibi malum vergiler vb. ülkeye girince sağdan soldan yiyor vergisini telefon ve telefona göre değiştiği için ve bir de s serisi normal :/
Merfrak dedi: İçine sindiyse kaçırma o zaman. Fiyatı beleş. Kağıt üstündeki özelliklerini verebiliyorsa mükemmel olur. X6 Pro gibiyse yazık olur ama. O da normalmiş 40 küsur çünkü yurt içi zam da gelmiş hatta. Genişletmek için tıkla... Evet dediğim gibi malum vergiler vb. ülkeye girince sağdan soldan yiyor vergisini telefon ve telefona göre değiştiği için ve bir de s serisi normal :/
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #17 AklıSelimQE dedi: Evet dediğim gibi malum vergiler vb. ülkeye girince sağdan soldan yiyor vergisini telefon ve telefona göre değiştiği için ve bir de s serisi normal :/ Genişletmek için tıkla... Herhangi bir telefoncudan mı alacaksın tanıdık mı? Kendin özel olarak birisine mi getirteceksin.
AklıSelimQE dedi: Evet dediğim gibi malum vergiler vb. ülkeye girince sağdan soldan yiyor vergisini telefon ve telefona göre değiştiği için ve bir de s serisi normal :/ Genişletmek için tıkla... Herhangi bir telefoncudan mı alacaksın tanıdık mı? Kendin özel olarak birisine mi getirteceksin.
A AklıSelimQE Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #18 Merfrak dedi: Herhangi bir telefoncudan mı alacaksın tanıdık mı? Kendin özel olarak birisine mi getirteceksin. Genişletmek için tıkla... Kendisi Vodafone bayiisinde çalışıyor sağlam biri birkaç arkadaşına danıştı.
Merfrak dedi: Herhangi bir telefoncudan mı alacaksın tanıdık mı? Kendin özel olarak birisine mi getirteceksin. Genişletmek için tıkla... Kendisi Vodafone bayiisinde çalışıyor sağlam biri birkaç arkadaşına danıştı.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #19 AklıSelimQE dedi: Kendisi Vodafone bayiisinde çalışıyor sağlam biri birkaç arkadaşına danıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Rastgele bir telefoncuya girsen, bilmiyorsun gibi düşünüp kazıklamaya çalışıyorlar dikkatli olmak gerek. Tanıdık varsa sıkıntı yok. Hayırlı olsun şimdiden. Umarım mutlu eder.
AklıSelimQE dedi: Kendisi Vodafone bayiisinde çalışıyor sağlam biri birkaç arkadaşına danıştı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Rastgele bir telefoncuya girsen, bilmiyorsun gibi düşünüp kazıklamaya çalışıyorlar dikkatli olmak gerek. Tanıdık varsa sıkıntı yok. Hayırlı olsun şimdiden. Umarım mutlu eder.
A AklıSelimQE Decapat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #20 umarım teşekkür ederim bana birkaç dakikanı ayırdığın için