Poco F6 telefonda Type-C kulaklık çalışmıyor

selman044

Kilopat
Yer
127.0.0.1
Daha fazla  
Meslek
Ph.D.
Herkese merhabalar. Yaklaşık iki hafta önce Poco F6 12/512 aldım. Önceki telefonum S10+ idi, bu telefona geçmek gerçekten benim için hızlılık oldu. Fakat bazı problemler yaşıyorum doğrusu. Öncelikle elimde Samsung'un AKG (sounded by AKG) Type-C kulaklığı var, bu kulaklık eski elefonda ve eşimin Note 20 Ultra'sında sorunsuz çalışıyor, fakat Poco'da çalışmıyor, telefon görmüyor. Xiaomi'nin sevdiğim özelliği olan "mevcut son sürümü indir" özelliğini kullanarak son HyperOS sürümünü yeniden yükledim fakat sorun çözülmedi. Ayrıca bende bir de JBL Quantum 400 var, onu da dönüştürücü vasıtasıyla telefona bağladım o sorunsuz bir şekilde çalıştı. Durumu anlayamadım açıkçası. Biraz tarama ve araştırma yaptım, sanıyorum bu sorun DAC'tan ya da dijital sinyal alıcı/verici durumundan kaynaklanıyor. Telefonun kendi test birimini çalıştırdım, o kısımda da şu şekilde bir ibare "Connect Analog Headphones Now (Şimdi Bir Analog Kulaklık Bağlayın)" gözüme çarptı. Bu esnada AKG kulaklığı taktığımda görmüyor, yani bu da bu kulaklığın dijital olmasından kaynaklı olabilir sanıyorum. Yazıyı daha fazla uzatmayayım, çözüm önerilerine açığım, herkese iyi forumlar diliyorum 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı