POCO F7 alınır mı?

Bütçe
30.000
Merhaba arkadaşlar, POCO F7 alınır mı?
Şu an Redmi Note 11 Pro kullanıyorum, açıkçası bu telefondan oldukça çok memnunum her işimi görüyor lakin artık ufaktan bozulmaya başladı.

Sosyal medya kullanmam sadece Telegram YouTube WhatsApp kullanırım, gün içinde arada bir YouTube'dan video, Telegram'da grup sohbeti WhatsApp'tan arkadaş sohbeti bitti benim maksimum telefon aktivitem budur.

Oyun oynama imkanım olsa kesinlikle telefondan oynamak istediğim bir sürü oyun var, şu anki telefonda oynayamıyorum.

Fotoğraf çekmem kolay kolay, çekersem de fuar, uçak, silah vb vb şeyleri çekerim, bu çektiklerimin de açıkçası kötü olmasını istemem çünkü anı gibi saklarım bu fotoğrafları.

Yukarıya göre yorumlayacak olursanız sizce ben POCO F7 almalı mıyım?
Bütçe olarak 30 bin belirledim kafada, üstüne çıkamam.

Son düzenleme:
S24 FE veya Honor 200 Pro alman daha mantıklı olur sizin için. Poco F7 daha çok oyun için tercih ediliyor ve kamerası pek iyi değil.

Amacın oyunsa alabilirsin. Kameradan falan fazla bir şey ümit etme. İçindeki işlemci çok güçlü. Her oyunu en yüksek ayarlarda oynatabilir.

Performans ve batarya olarak fiyat bandında iyi tercih edebilirsin, ama kamera ön-arka olarak fiyat bandında çok zayıf. Arkadaşların önerdiği muadiller kamera olarak daha iyi onları tercih edebilirsin, performans olarak da yeterli olurlar.

Samsung serisine laf atamam, hayalim zaten Samsung S serisinden Ultra model cihaz almak, şu an için S24 FE için konuşacak olursak işlemcisini çok gömüyorlar, POCO F7 kamera olarak çok mu kötü ki?

Oldukca geride butcesine gore. S24FE islemci olarak oldukca basarili. Sırf Exynos diye tereddutun olmasin gayet basarili bir islemci.

POCO F7 alırsam 512 GB olanı alacağım, oyun oynarım diye düşünüyorum çünkü cidden telefonda ki oyunları merak ediyorum.
Bir yandan da Honor 400 Pro cihazını gördüm, ilgimi çekti ama bütçe mi aşıyor.

POCO F7 alırsam 512 GB olanı alacağım, oyun oynarım diye düşünüyorum çünkü cidden telefonda ki oyunları merak ediyorum.
Bir yandan da Honor 400 Pro cihazını gördüm, ilgimi çekti ama bütçe mi aşıyor.

S24FE oyun performansi olarak gayet yeterli. POCO amac sadece oyun olmadigi surece almak pek mantikli degil.

Samsung serisine laf atamam, hayalim zaten Samsung S serisinden Ultra model cihaz almak, şu an için S24 FE için konuşacak olursak işlemcisini çok gömüyorlar, POCO F7 kamera olarak çok mu kötü ki?
Son güncellemeyle sorunlari oldu ısınma batarya olarak S24 fe de genel olarak şikayetler var, ama sonra ki güncellemelerle düzeltirler diye düşünüyorum bu sorunları. F7 kamerası kötü özellikle ön kamerası vasat, kamera istiyorsan alınmaz bu model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı