POCO F7 alınır mı?

gfbtalhaa

Zeptopat
Daha fazla  
Dostlar, genellikle oyun oynayan birisiyim. Kamera ile işim olmaz, sosyal medyayı da açıkçası sıkça kullanırım. Oyun olarak PUBG ve eFootball dışında oyun oynamıyorum. eFootball’ı en fazla 1 saat arkadaşlarımla oynuyorum, PUBG Mobile’ı ise scrimlerde, yani küçük düzey turnuvalar için oynuyorum. Biraz vaktinizi ayırıp beni bilgilendirebilecek var mı acaba? Açıkçası POCO markasına pek güvenemiyorum; bu donanımlara bu makul fiyat telefonda bir sıkıntı olduğu hissi veriyor bana. Zaten oyun oynayan biri olmasam, 14T veya S24 FE alırım; ancak ileride PUBG Mobile e-sporunda bir yerlere gelmek istediğimden dolayı bu telefonu seçenekler arasına soktum. Teşekkürler Bu arada bütçem 32K, yani Poco F7 seviyesinde. Açıkçası zorlasam çıkar mı bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence düz 14t alın hocam

Kameradan beklentin yoksa alınabilir, kamera odaklı bir seri değil. Performans, ekran ve batarya olarak güzel işler çıkarıyor POCO fiyat bantlarında. Xiaominin alt markası. Bütçen çıkarsa F7 proya da bakabilirsin.

Sizin senaryonuzda alınabilir cihaz. Nede olsa Xiaomi'nin alt markası, zaten oyun konusunda gayet başarılı bir cihaz.

Hocam biraz daha açabilir misiniz 14T hem batarya hem de işlemci konusunda geride ekran ve kamera da daha iyi denebilir neden almalıyım.
İşlemci gayet iyi kamera fena değil batarya ve ekran da mükemmel

Sizin senaryonuzda alınabilir cihaz. Nede olsa Xiaomi'nin alt markası, zaten oyun konusunda gayet başarılı bir cihaz.
F7 ye 120 fps desteği gelmedi diye biliyorum

İşlemci gayet iyi kamera fena değil batarya ve ekran da mükemmel.

F7'ye 120 FPS desteği gelmedi diye biliyorum.

Evet kendi segmentinde her şeyi iyi ancak dediğim gibi turnuva düzeyinde oynadığımdan dolayı 120 FPS olması önemli bu arada dün güncellemeyle beraber geldi 120 FPS YouTube'da videoları var. Ha 90 ha 120 diyebilirsiniz ancak farkı bariz hiss edilebiliyor bazen.

Evet kendi segmentinde her şeyi iyi ancak dediğim gibi turnuva düzeyinde oynadığımdan dolayı 120 FPS olması önemli bu arada dön güncellemeyle beraber geldi 120 FPS YouTube'da videoları var.
Geldiyse eğer düşünülebilir hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…