POCO F7 alınır mı?

Katılım
5 Aralık 2016
Mesajlar
2.759
Makaleler
4
Çözümler
18
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Elimde şu an mi 14T Pro var. Sıfır kullanılmamış. Bunu satıp POCO F7 alınır mı? Anlık A35 kullanıyorum. 21.800'e 1 aylık POCO F7 buldum 8/256.
 
14T Pro daha iyi bir telefon.
 
F7 tam bir makine diye biliyorum yani oyun telefonu. 14T Pro'da aynı şekilde sağlam telefon. Kişisel seçiminize bağlı aslında. Bana kalırsa 14T iyidir.
 
14T Pro daha iyi bir telefon.
F7 tam bir makine diye biliyorum yani oyun telefonu. 14T Pro'da aynı şekilde sağlam telefon. Kişisel seçiminize bağlı aslında. Bana kalırsa 14T iyidir.
İsteğim İyi ekran, hızlı işlemci. Kamera ortalama da olur. Büyük Batarya. Elimdeki 14T Pro yurtdışı. Alacağım yurtiçi diye böyle birşey düşündüm.
 
14T Pro daha iyi bir cihaz, elindeki cihaza server kaydı yaptırman daha mantıklı olur. Ekranları ve islemcileri denk. POCO'nun islemcisi cok fazla isinan bir model hatta. Kamera olarak arada cok fark var. Ayni sekilde iscilik ve malzeme kalitesi olarakta POCO daha kotu. Tekrar soyluyorum server kaydı şart, cihazi TR cihaziymis gibi kullanirsiniz. Direnç gibi donanimsal riskleri yok asla. Sadece garanti hizmetinden faydalanamazsiniz.
 
İsteğim iyi ekran, hızlı işlemci. Kamera ortalama da olur. Büyük batarya. Elimdeki 14T Pro yurt dışı. Alacağım yurt içi diye böyle bir şey düşündüm.

14T Pro daha iyi telefonj eğer kayıtlı ise onu kullanın hem ekranı 144Hz 14T Pro'nun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…