POCO F7 mi Samsung S24FE mi?

emreça

Decapat
Daha fazla  
Çok oyun oynayan birisiyimdir. Kamera vs. çok onemli değil ama uzun ömürlü bir telefon istiyorum. Ama malzeme kalitesi olarak vb. POCO ne kadar iyidir değildir bilemiyorum ve sanırım yoğun kullanımda S24 FE de ısınma sorunu varmıs. Benzer fıyat bandında daha iyi telefon tavsiye eder misiniz veya hangisi daha iyidir? Samsung'un yazılımı daha da hosuma gidiyor ama performans konusunda arada kaldım.

F7 oyun performansında daha iyi 8s Gen 4 olduğu için ama 2400e de çok iyi işlemci.

Uzun ömürlü telefon istiyorsanız S24FE'nin 7 yıl android + güvenlik güncellemesi var.

S24FE sıcaklık belirli bir düzeye ulaştığı an gücünü kesiyor. Pocolarda ise durum pek farklı değil çünkü sıcaklık 44-45 dereceyi geçtiği zaman ekran 60Hz'e düşüyor ve cpuya ufak bir limit giriyor. 60Hz'e düştükten sonra performansının bir önemi yok. Samsunglarda da 60'a düşüyor mu bilmiyorum. İkisinde de soğutucuya ihtiyacınız var.

Bataryada büyük fark var. F7'nin bataryası çok daha iyi. Zor duruma düştüğünüz an ultra pil tasarrufunu açar fazladan 3-4 saat daha kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…