POCO kolay bozulur mu?

Daphretcry

Hectopat
Daha fazla  
Herkese tekrar merhaba, POCO X3 Pro almayı düşünüyorum fakat yakınlarım POCO cihazların kolay bozulduğunu ve Samsung almamı önerdiler, ben pek inanmadım şahsen ama Technopat'ta da sormadan geçmeyeyim dedim. Sizce alınır mı POCO telefonlar, ve kolay bozulurlar mı?

Evet bozulabilir. Poco ve Redmi, Xiaomi’nin alt seviye markaları. Mümkün olduğunca Android tarafında Samsung alın.

X3 Pro’nun işlemcisi çok güçlü, çok fazla oyun oynuyorsanız pek alternatif yok. Bu amaç dışında alınmaz bence.

@Daphretcry kullanım amacınız ve kriterleriniz nedir?
POCO X3 Pro'nun günlük için pek uygun olduğu söylenemez, ama oyun amaçlıysa alınır.

Telefonda oyun(PUBG, CoD vb) ve YouTube'da dolaşmak amacım.

Evet bozulabilir. POCO ve Redmi, Xiaomi'nin alt seviye markaları. Mümkün olduğunca Android tarafında Samsung alın.

X3 Pro'nun işlemcisi çok güçlü, çok fazla oyun oynuyorsanız pek alternatif yok. Bu amaç dışında alınmaz bence.

Peki Samsung'da A52 POCO kadar iyi oynatır mı?

Kamera benim için çok önemli değil genellikle PUBG, Instagram ve YouTube'da dolaşıyorum.

Ne kadardır sizde bir sıkıntısı var mı? Ve bataryası kaç saat gidiyor?
Yani benim için çok önemli değil. 200 küsür gram olduğu hissediliyor. Ben telefonu güç tasarruf modunda kullanıyorum her zaman. Yoğun kullanımda (Baya yoğun kullanıyorum. PUBG: New State, Rocket League gibi oyunlar oynuyorum.) 8 - 10 saat gidiyor. Kullanım alışkanlığınıza göre değişir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı