Ek bi' not olsun
1)Görseldeki erkek fotoğrafı fake.
2) Yazdığı yorumda …. Birlikte gelir yazmış. Adam sanki ürünü almamışta satmaya çalışıyor gibi
3)Tahmini teslimat süresi 2 Ocağa kadar devam edebiliyor. Muhtemel olarak sizi kuru bahaneleriyle ‘'kargo şurada, en kısa zamanda gelecek, durumunuzu anlıyorum çok üzgünüm" gibisinden ayakta uyutacaklar. Dikkatli olmakta fayda var böyle sitelerin yanından bile geçmeyin.
Ek bi' not olsun
1)Görseldeki erkek fotoğrafı fake.
2) Yazdığı yorumda …. Birlikte gelir yazmış. Adam sanki ürünü almamışta satmaya çalışıyor gibi
3)Tahmini teslimat süresi 2 Ocağa kadar devam edebiliyor. Muhtemel olarak sizi kuru bahaneleriyle ‘'kargo şurada, en kısa zamanda gelecek, durumunuzu anlıyorum çok üzgünüm" gibisinden ayakta uyutacaklar. Dikkatli olmakta fayda var böyle sitelerin yanından bile geçmeyin.
Ek bi' not olsun.
1)görseldeki erkek fotoğrafı fake.
2) yazdığı yorumda …. Birlikte gelir yazmış. Adam sanki ürünü almamışta satmaya çalışıyor gibi
3)tahmini teslimat süresi 2 ocağa kadar devam edebiliyor. Muhtemel olarak sizi kuru bahaneleriyle ‘'kargo şurada, en kısa zamanda gelecek, durumunuzu anlıyorum çok üzgünüm" gibisinden ayakta uyutacaklar. Dikkatli olmakta fayda var böyle sitelerin yanından bile geçmeyin.