Ted Schmosbyy Femtopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Nisan 2021 #11 Muhammet 64 dedi: Xiaomi marka telefonların yazılımsal sıkıntısı var diye biliyorum. Max bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 2700 Max. Öğrenciyim aileme de çok yüklenmek istemiyorum. Muhammet 64 dedi: Xiaomi marka telefonların yazılımsal sıkıntısı var diye biliyorum. Max bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... HeNiX dedi: Her telefonda olmuyor bu sıkıntılar. Ben mi 8 Lite kullanıyorum aldığımdan beri sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Gameon dedi: Redmi Note 9s. Performans açısından daha iyi. Bütçe yükseltebilirsen X3 var. Genişletmek için tıkla... Baris.36 dedi: Bütçeyi yükseltebilirseniz Realme 6. Genişletmek için tıkla... reddline dedi: Redmi 9 serisinin yazılımsal problemi olduğu söyleniyor. Redmi, POCO gibi markalar Xiaomi'nin alt markası olduğu için illa bir şeylerden kısipucuza verıyorlar. Mi serileri canavar zaten. Genişletmek için tıkla... Cevaplayan herkese teşekkürler.
Muhammet 64 dedi: Xiaomi marka telefonların yazılımsal sıkıntısı var diye biliyorum. Max bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... 2700 Max. Öğrenciyim aileme de çok yüklenmek istemiyorum. Muhammet 64 dedi: Xiaomi marka telefonların yazılımsal sıkıntısı var diye biliyorum. Max bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... HeNiX dedi: Her telefonda olmuyor bu sıkıntılar. Ben mi 8 Lite kullanıyorum aldığımdan beri sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Gameon dedi: Redmi Note 9s. Performans açısından daha iyi. Bütçe yükseltebilirsen X3 var. Genişletmek için tıkla... Baris.36 dedi: Bütçeyi yükseltebilirseniz Realme 6. Genişletmek için tıkla... reddline dedi: Redmi 9 serisinin yazılımsal problemi olduğu söyleniyor. Redmi, POCO gibi markalar Xiaomi'nin alt markası olduğu için illa bir şeylerden kısipucuza verıyorlar. Mi serileri canavar zaten. Genişletmek için tıkla... Cevaplayan herkese teşekkürler.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 19 Nisan 2021 #12 Ted Schmosbyy dedi: 2700 Max. Öğrenciyim aileme de çok yüklenmek istemiyorum. Cevaplayan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İki gün önce Realme 7 2750 TL'idi. Harika bir telefon ama 2 günde 250 TL zam gelmiş. Ben anlamıyorum zaten bu ülkeyi artık. Dolar artsada artmasada fiyatlar artıyor.
Ted Schmosbyy dedi: 2700 Max. Öğrenciyim aileme de çok yüklenmek istemiyorum. Cevaplayan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İki gün önce Realme 7 2750 TL'idi. Harika bir telefon ama 2 günde 250 TL zam gelmiş. Ben anlamıyorum zaten bu ülkeyi artık. Dolar artsada artmasada fiyatlar artıyor.