POCO M3 Pro 5G alınır mı?

Noll77

Decapat
Son düzenleyen: Moderatör:

A73-A74 öneririm bu cihaz yerine.
POCO cihazlar performans odaklı olduğu için kamera, malzeme kalitesi ve ekran gibi yerlerden kısıyorlar genel olarak.

Poco M3 Pro 5G modeli donanım olarak güçlü bir cihaz, pil ömrü olarak da başarılı. Kamera konusunda rakipleri kadar iyi değil. IPS ekran ayrıca. Bu fiyattaki A73 modeli de kamera olarak bundan iyi değildir. Ben alınabilir buluyorum. 3000 TL üstünde çok daha iyi kameralı cihazlar var.

A73-A74 öneririm bu cihaz yerine.
POCO cihazlar performans odaklı olduğu için kamera, malzeme kalitesi ve ekran gibi yerlerden kısıyorlar genel olarak.
Kamerası A73 kadar kötü değil diye biliyorum.
Ekranı da kötü değil diye gördüm.
Malzeme kalitesi olarak bilmiyorum ama katletme telefonu Uchiha İtachi
Beni asıl düşündüren müşteri memnuniyeti kötü, sitedeki yorumlarda.
Ama A74'ü düşünebilirim.
Teşekkürler

Amazon'da A74 var 3000TL'ye:

Ekranı A73 ve A74 kadar iyi değil. AMOLED hem şarj dostu, hem de daha iyi bir panel.

POCO'nun işlemcisi 7nm görünüyor.
Ekran olarak bilemeyeceğim.

Oldukça uygun fiyat saat ve kulaklığınız yoksa 2300 TL için gayet alınabilir.

NM düşük olunca doğrudur güç tüketimi düşer ama üst seviye bir işlemci ile orta seviye bir işlemcinin güç tüketimi aynı olmaz. Her ne kadar Dimensity 700, 7 NM olsa da SD 662 modelinden daha düşük güç tüketeceği manasına gelmez. NM düşüşü olsa da performans da artıyor, performans artışının götürüsü de var o bakımdan. Bir de en önemli arada panel farkı var AMOLED ile IPS arasında çok ciddi bir güç tüketim farkı var. A74, M3 Pro 5G modelinden daha iyi bir batarya performansı sunan bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…