WahenIsTaken Femtopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #1 Oyun olarak sadece wild rift oynuyorum. Onun dışında genelde sosyal medyada geziyorum. Alınır mı sizce?
Oyun olarak sadece wild rift oynuyorum. Onun dışında genelde sosyal medyada geziyorum. Alınır mı sizce?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 17 Ağustos 2021 #2 WahenIsTaken dedi: Oyun olarak sadece Wild Rift oynuyorum. Onun dışında genelde sosyal medyada geziyorum. Alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir? Ben sık sık oyun oynamayan birine POCO önermem. Realme 7 almanızı tavsiye ederim.
WahenIsTaken dedi: Oyun olarak sadece Wild Rift oynuyorum. Onun dışında genelde sosyal medyada geziyorum. Alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir? Ben sık sık oyun oynamayan birine POCO önermem. Realme 7 almanızı tavsiye ederim.
WahenIsTaken Femtopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #3 Bütçem 2500-3500 tl civarı. Telefonun tasarımı bana güzel gelmişti, o yüzden sordum
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 17 Ağustos 2021 #4 WahenIsTaken dedi: Bütçem 2500-3500 TL civarı. Telefonun tasarımı bana güzel gelmişti, o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bütçenize Realme 7 öneriyorum ben. POCO serisi oyun için kusursuz tercih fakat günlük kullanım ağırlıklı alındığında memnuniyet oranı düşük ne yazık ki. Ayrıca cihazları genelde "tuğla" denecek kadar ağır oluyor
WahenIsTaken dedi: Bütçem 2500-3500 TL civarı. Telefonun tasarımı bana güzel gelmişti, o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin bütçenize Realme 7 öneriyorum ben. POCO serisi oyun için kusursuz tercih fakat günlük kullanım ağırlıklı alındığında memnuniyet oranı düşük ne yazık ki. Ayrıca cihazları genelde "tuğla" denecek kadar ağır oluyor
WahenIsTaken Femtopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #5 Peki teşekkür ederim. Ayrıca kardeşim içinde bir telefon alıcam ve kendisi günde 4-5 saat oyun oynuyor. Poco M3 Pro onun için uygun olur mu?
Peki teşekkür ederim. Ayrıca kardeşim içinde bir telefon alıcam ve kendisi günde 4-5 saat oyun oynuyor. Poco M3 Pro onun için uygun olur mu?
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 17 Ağustos 2021 #6 WahenIsTaken dedi: Peki teşekkür ederim. Ayrıca kardeşim içinde bir telefon alacağım ve kendisi günde 4-5 saat oyun oynuyor. POCO M3 Pro onun için uygun olur mu? Genişletmek için tıkla... Oynadığı oyuna göre değişir. PUBG tarzı oyunlarsa M3 Pro yerine POCO X3 Pro 6/128 modeline bakabilirsiniz o çok daha güçlü.
WahenIsTaken dedi: Peki teşekkür ederim. Ayrıca kardeşim içinde bir telefon alacağım ve kendisi günde 4-5 saat oyun oynuyor. POCO M3 Pro onun için uygun olur mu? Genişletmek için tıkla... Oynadığı oyuna göre değişir. PUBG tarzı oyunlarsa M3 Pro yerine POCO X3 Pro 6/128 modeline bakabilirsiniz o çok daha güçlü.
WahenIsTaken Femtopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #7 Tamamdır teşekkür ederim.