Büşra kaya Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 31 Temmuz 2023 #1 POCO M3 şarjı bitti ve açılmıyor.
applefanboy Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #2 Büşra kaya dedi: POCO M3 şarjı bitti ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Detay verir misiniz? Şarja takmayı deneyebilirsiniz.
Büşra kaya dedi: POCO M3 şarjı bitti ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Detay verir misiniz? Şarja takmayı deneyebilirsiniz.
L leasterr Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 Büşra kaya dedi: POCO M3 şarjı bitti ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Şarj aleti yok mu?
MASALADASI TR Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 293 Yer İstanbul / Zeytinburnu 31 Temmuz 2023 #4 Büşra kaya dedi: POCO M3 şarjı bitti ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götür kardeşim, ya da garantiye ver, biz buradan açılmayan telefonu nasıl açalım?
Büşra kaya dedi: POCO M3 şarjı bitti ve açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Telefoncuya götür kardeşim, ya da garantiye ver, biz buradan açılmayan telefonu nasıl açalım?
applefanboy Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #5 MASALADASI TR dedi: Telefoncuya götür kardeşim, ya da garantiye ver, biz buradan açılmayan telefonu nasıl açalım? Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal şarjı bitmiş ve şarja takmamış biraz sakin olun.
MASALADASI TR dedi: Telefoncuya götür kardeşim, ya da garantiye ver, biz buradan açılmayan telefonu nasıl açalım? Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimal şarjı bitmiş ve şarja takmamış biraz sakin olun.
MASALADASI TR Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 293 Yer İstanbul / Zeytinburnu 31 Temmuz 2023 #6 applefanboy dedi: Hocam büyük ihtimal şarjı bitmiş ve şarja takmamış biraz sakin olun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sakinim, nereden çıkardın sinirli olduğumu? Adam şarjı biten şeyi şarja takmadığı için açılmıyorsa zaten tedavi olması gerekiyor demektir.
applefanboy dedi: Hocam büyük ihtimal şarjı bitmiş ve şarja takmamış biraz sakin olun. Genişletmek için tıkla... Hocam ben sakinim, nereden çıkardın sinirli olduğumu? Adam şarjı biten şeyi şarja takmadığı için açılmıyorsa zaten tedavi olması gerekiyor demektir.
Big Sumak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2013 Mesajlar 1.425 Çözümler 7 31 Temmuz 2023 #7 Yazmamışsınız ama şarja takmanıza rağmen açılmadığını varsayıyorum. 15 20dk bekleyin, tamamen boşaldıktan sonra tekrar şarj almaya başlaması uzun sürebiliyor.
Yazmamışsınız ama şarja takmanıza rağmen açılmadığını varsayıyorum. 15 20dk bekleyin, tamamen boşaldıktan sonra tekrar şarj almaya başlaması uzun sürebiliyor.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #8 Telefonda pmic sorunu var, başınıza o gelmis olabilir.